Mihai Tudose spune ca nu se pune problema ca ProRomania sa intre la guvernare: Draga CEx, vezi cu alde ALDE ce faci!

Luni, 12 August 2019, ora 16:26
5122 citiri
Mihai Tudose spune ca nu se pune problema ca ProRomania sa intre la guvernare: Draga CEx, vezi cu alde ALDE ce faci!
Foto: Arhiva Facebook/ Mihai Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose afirma, referindu-se la CEx al PSD si la informatiile conform carora ar discuta solicitarea ALDE privind posturi in Guvern si pentru ProRomania, ca "e noaptea mintii", recomandand conducerii PSD sa vada ce face cu ALDE, coniderand "cam prea mult" ca ALDE sa fi devenit petitoarea ProRomania.

"Aflam de pe toate sursele media ca azi la 17:00 faimosul CEx PSD discuta, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi in Guv Dancila.. atat pentru ei (ALDE), cat si pentru PRO Romania.... E noaptea mintii... Ca ALDE are si asa prea multe fata de ceea ce reprezinta... e problema PSD! Dar ca a devenit si petitoarea PRO Romania parca e cam muuuuult prea mult!!!", scrie Tudose pe Facebook.

El aminteste si ca liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca nu se pune problema intrarii la guvernare in Cabinetul Dancila.

"Asta si in conditiile in care Victor Ponta a declarat ieri ca NU se pune problema intrarii la guvernare in Guv Dancila.....

Asa ca, draga CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!", recomanda fostul premier.

Conducerea PSD ar urma sa se reuneasca luni pentru a discuta relatia cu ALDE. Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca partidul pe care il conduce ar putea sustine Guvernul, daca acesta va fi restructurat si daca PSD vine cu un alt program de guvernare, nedorind neaparat sa intre in Guvern, dar doreste sa vada mai intai aceasta schimbare, daca ea va veni.

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a declarat ca saptamana aceasta este "cruciala" pentru actuala coalitie guvernamentala si ca in cel mult zece zile va fi lamurita atat chestiunea ramanerii ALDE la guvernare, cat si colaborarea partidului cu ProRomania.

Vicepresedintele ALDE a spus ca PSD trebuie sa raspunda in urmatoarele zile daca accepta si o restructurare a Guvernului cu cel mult 19 ministere.

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat, miercuri, initial ca a ajuns la o intelegere cu Victor Ponta, apoi a revenit spunand ca doar a discutat, pentru ca ALDE si ProRomania sa incheie o alianta politica.

Citește și:
Raed Arafat anunță ce se întâmplă cu școlile în contextul ninsorilor abundente din ultimele zile
Raed Arafat anunță ce se întâmplă cu școlile în contextul ninsorilor abundente din ultimele zile
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat duminică, 5 februarie, că până în acest moment nu au fost făcute solicitări pentru închiderea școlilor din...
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 5 februarie, că nu există motive de îngrijorare din cauza embargoului asupra motorinei ruseşti pentru că toţi marii importatori de pe...