Mihai Tudose critică USRPLUS pentru faptul că-l acceptă pe Cîțu premier: „Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone”

Luni, 16 August 2021, ora 17:47
2446 citiri
Mihai Tudose critică USRPLUS pentru faptul că-l acceptă pe Cîțu premier: „Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone”
Fostul premier Mihai Tudose este europarlamentar PSD FOTO Facebook/ Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a criticat luni, 16 august, membrii USR PLUS pentru susţinerea Guvernului condus de Florin Cîţu, după ce Dacian Cioloş a spus că problemele premierului Florin Cîțu cu justiția din SUA sunt „personale”.

„Adezivul,, Ciolanu”…..

Adezivul,, Ciolanu” lipește orice și mai ales părțile interesate de ciolan. De asemenea, produsul elimină și greața și repulsia față de,, problemele penale”. S-au constatat și efecte de amnezie temporară sau selectivă…

Declarația domnului Cioloș:,, Problemele interne ale PNL nu țin de noi (USR-pluș). Problemele personale se rezolvă personal.”

Am încheiat citatul…

Astfel se confirmă faptul că adezivul care-i ține atât de bine lipiți de ciolan are efectele prezentate la început…”, a declarat fostul premier.

Tudose spune că Florin Cîțu putea să fie și Al Capone, dar cei de la USR PLUS erau implicați pentru că „aveau un loc la masă.”

„Faptul că ei susțin (fac parte) un guvern condus de un tip realmente iresponsabil, condamnat la pușcărie și care a mai dat și o mică,, țeapă” de aprox. 7000$ unei bănci…. sunt,, probleme personale”

Sau,, probleme interne ale PNL”….

Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă!

Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri….

Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe,, personale”?

Sau e prea puternic adezivul?”, a transmis europarlamentarul PSD Mihai Tudose.

#usr plus, #Mihai Tudose, #PSD, #flori citu , #stiri Mihai Tudose