Tudose spune ca a avut noroc de Banicioiu: S-a uitat la mine si a spus "Mihai, tu cred ca faci infarct"

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 12:01
5289 citiri
Tudose spune ca a avut noroc de Banicioiu: S-a uitat la mine si a spus "Mihai, tu cred ca faci infarct"
Foto: Arhiva Facebook/ Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a povestit momentul in care a suferit infarctul miocardic.

Fostul prim-ministru a relatat, pentru Digi24, ca era in oras cu cativa colegi de partid, cand a inceput sa se simta rau. Primul care a intervenit si si-a dat seama cat de grava este situatia a fost fostul ministrul al Sanatatii Nicolae Banicioiu.

"Eu imi amintesc foarte bine cum in momentul cand eu incepusem sa am o stare de rau, care nu avea nici o legatura cu inima, nu m-a durut inima, Nicu Banicioiu s-a uitat la mine si a spus: 'Mihai, tu cred ca faci infarct sau cred ca tu tocmai l-ai facut!'. Eu am protestat si am zis: 'Ba, Nicule ma doare sub stern asa, in capul pieptului'. 'Ok, tocmai faci un infarct!'.

Eu am inceput sa protestez ca nu e infarct, ca... dar la care Nicu nu a mai stat la dialog cu mine, pur si simplu a sunat la 112, dand si explicatii despre diagnosticul pacientului, ceea ce a contat foarte mult", a declarat Tudose.

El a adaugat ca a avut noroc de prezenta colegului sau: "Uite ca asa a vrut Dumnezeu, sa mai am zile, asa a fost viata".

Tudose a fost externat luni de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu".

Amintim ca, pe 26 martie, fostul premier a suferit un infarct miocardic. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ulterior ca i-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la institut.

#Mihai Tudose internat spital, #Mihai Tudose infarct , #stiri Mihai Tudose
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Poza kid
kid
rank 5
Fata de veorika vasilikam @ guzganu cu mustata....