Boldea: Intru in Partidul Poporului si voi fi primul care castiga alegerile din puscarie

Luni, 26 Martie 2012, ora 20:15
5164 citiri
Boldea: Intru in Partidul Poporului si voi fi primul care castiga alegerile din puscarie
Foto: Arhiva

Deputatul fugar Mihail Boldea, care se afla momentan in custodia autoritatilor romane din Nairobi, Kenya, vrea sa se inscrie in Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu.

"Sambata viitoare urma sa anunt ca intru in Partidul Poporului, dar ma inscriu oricum", a declarat Boldea intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Totodata, deputatul a precizat ca, in ciuda dosarului in care este acuzat de fapte grave de inselaciune si constituirea unui grup infractional, va candida in Parlament. "Pentru ca imi iubesc tara", a argumentat Boldea.

"Veti avea primul parlamentar urmarit international si primul parlamentar care castiga din puscarie", a conchis deputatul.

Dan Diaconscu declarase, recent, ca deputatul Mihail Boldea s-a aflat pe o lista alaturi de alti aproximat 30 de parlamentari dornici sa intre in Partidul Poporului.

Mihail Boldea s-a predat

"El (Mihail Boldea - n.red.) era pe aceasta lista in sensul ca si-a exprimat intentia de a veni in Partidul Poporului. Insa mai demult, acum vreo luna si ceva - doua luni. Noi ne-am tot interesat, in sensul ca filiala noastra locala din Galati s-a tot interesat de domnia sa si trecutul sau, si am stat putin in expectativa. Domnia sa tot dorea sa intre, dar nu stiu daca arestarea sa brusca are vreo legatura cu asta. (...) Stiu ca si-ar fi dorit sa intre in PPDD, dar in cele din urma nu a mai fost primit sau urma sa nu mai fie primit pentru ca avea problemele astea destul de mari in dosar", a declarat Dan Diaconescu, recent, la Romania Tv.

Deputatul fugar Mihail Boldea, acuzat de fapte grave de inselaciune si constituirea unui grup infractional, s-a predat la consulatul din Nairobi, Kenya si urmeaza sa fie adus, zilele urmatoare, in tara.

Boldea s-a predat: Ma aflu intr-o locatie safe din Kenya

Deputatul Mihail Boldea a primit joi mandat de arestare in lipsa, iar vineri a fost dat in urmarile internationala. Procurorii DIICOT Galati il acuza de inselaciune, intr-un dosar in care alte sase persoane dintr-o retea imobiliara din care facea si el parte au fost deja arestate.

Conform DIICOT, Mihail Boldea a parasit tara pe 17 martie, desi stia ca pe numele sau s-a inceput urmarirea penala.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Boldea Partidul Poporului, #Boldea Parlament puscarie, #Boldea arestat DNA DIICOT , #arestat