Boldea: Intru in Partidul Poporului si voi fi primul care castiga alegerile din puscarie

Luni, 26 Martie 2012, ora 20:15
5016 citiri
Boldea: Intru in Partidul Poporului si voi fi primul care castiga alegerile din puscarie

Deputatul fugar Mihail Boldea, care se afla momentan in custodia autoritatilor romane din Nairobi, Kenya, vrea sa se inscrie in Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu.

"Sambata viitoare urma sa anunt ca intru in Partidul Poporului, dar ma inscriu oricum", a declarat Boldea intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Totodata, deputatul a precizat ca, in ciuda dosarului in care este acuzat de fapte grave de inselaciune si constituirea unui grup infractional, va candida in Parlament. "Pentru ca imi iubesc tara", a argumentat Boldea.

"Veti avea primul parlamentar urmarit international si primul parlamentar care castiga din puscarie", a conchis deputatul.

Dan Diaconscu declarase, recent, ca deputatul Mihail Boldea s-a aflat pe o lista alaturi de alti aproximat 30 de parlamentari dornici sa intre in Partidul Poporului.

Mihail Boldea s-a predat

"El (Mihail Boldea - n.red.) era pe aceasta lista in sensul ca si-a exprimat intentia de a veni in Partidul Poporului. Insa mai demult, acum vreo luna si ceva - doua luni. Noi ne-am tot interesat, in sensul ca filiala noastra locala din Galati s-a tot interesat de domnia sa si trecutul sau, si am stat putin in expectativa. Domnia sa tot dorea sa intre, dar nu stiu daca arestarea sa brusca are vreo legatura cu asta. (...) Stiu ca si-ar fi dorit sa intre in PPDD, dar in cele din urma nu a mai fost primit sau urma sa nu mai fie primit pentru ca avea problemele astea destul de mari in dosar", a declarat Dan Diaconescu, recent, la Romania Tv.

Deputatul fugar Mihail Boldea, acuzat de fapte grave de inselaciune si constituirea unui grup infractional, s-a predat la consulatul din Nairobi, Kenya si urmeaza sa fie adus, zilele urmatoare, in tara.

Boldea s-a predat: Ma aflu intr-o locatie safe din Kenya

Deputatul Mihail Boldea a primit joi mandat de arestare in lipsa, iar vineri a fost dat in urmarile internationala. Procurorii DIICOT Galati il acuza de inselaciune, intr-un dosar in care alte sase persoane dintr-o retea imobiliara din care facea si el parte au fost deja arestate.

Conform DIICOT, Mihail Boldea a parasit tara pe 17 martie, desi stia ca pe numele sau s-a inceput urmarirea penala.

Citeste si:
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audit la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audit la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni seară, 24 ianuarie, că speră ca greva angajaților STB să se oprească în urma negocierilor între Consiliul de Administraţie al companiei...