Boldea si-a planuit fuga - a virat 185.000 de euro unor complici

Vineri, 23 Martie 2012, ora 16:02
3667 citiri
Boldea si-a planuit fuga - a virat 185.000 de euro unor complici
Fotomontaj: Ziare.com

Mihail Boldea, acuzat de fapte grave de inselaciune si constituirea unui grup infractional, si-a planificat plecarea din tara. Deputatul a virat, vinerea trecuta, cu o zi inainte de a parasi Romania, suma de 185.000 de euro in conturile unor complici.

Acum, procurorii DIICOT au instituit sechestru asigurator pe intreaga suma, potrivit B1 Tv.

De altfel, in ultima luna, deputatul a inceput sa-si instraineze o mare parte din bunuri. Mihail Boldea i-a donat unuia dintre fratii sai, George Stefan, trei apartamente si i-a acordat imprumuturi in valoare de 270.000 de euro.

Totodata, Boldea i-a donat tatalui sau o vila din centrul Galatiului, estimata la 40.0000 de euro.

Masina de spalat, pusa sub sechestru

DIICOT Galati efectueaza, vineri dupa-amiaza, noi perchezitii, intr-un garaj al lui Boldea, care face parte dintr-o baterie de pe Faleza Dunarii.

Procurorii au confiscat mai multe bunuri din garajul lui Boldea, printre care un laptop, doua harduri, ceasuri de aur in valoare de cateva zeci de mii de euro, mai multe anvelope si o masina de spalat.

Foto: B1 Tv

Deputatul Mihail Boldea a fost dat in urmarire internationala, vineri dimineata.

Mihail Boldea a fost dat in urmarire internationala

Masura a fost luata dupa ce Boldea a parasit tara sambata, 17 martie, pe frontiera terestra, inainte ca pe numele sau sa fi fost emis un mandat de arestare preventiva.

Daca va fi localizat, Boldea va fi retinut de autoritatile tarii in care se afla.

Basescu: Boldea e in Kenya. Il vom gasi si in gaura de sarpe

Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri, ca deputatul Mihail Boldea, pentru care exista un mandat de arestare in lipsa, se afla in Kenya, dar ar putea pleca de acolo curand.

"Il vom gasi si in gaura de sarpe", a promis seful statului, aflat la sedinta de bilant a SRI pe 2011.

"E in Kenya acum, nu stiu unde va fi diseara. Ce va pot spune legat de acest caz - exista tentatia publica de a da vina pe procurori. Nu, cred ca a fost o neindemanare a procurorilor. Au avut 24 de ore sa faca 22 de perchezitii judiciare, sa audieze 20 de oameni, sa faca referat de arestare pentru doi dintre ei.

E clar ca au putut sa greseasca. E clar ca oamenii astia n-au vrut sa-l scape pe Boldea, nu puneau in dosar toate probele, altfel. Probabil a fost si o eroare legata de statutul lui Boldea, diferit de al celorlalti", a mai declarat presedintele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mihail Boldea fuga bani, #Boldea urmarit international, #Boldea fugit tara, #Boldea conturi blocate , #arestat