Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Deputatul Mihail Boldea a fost dus la audieri la DIICOT Galati

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 19:04
1460 citiri
Deputatul Mihail Boldea a fost dus la audieri la DIICOT Galati
Foto: Digi24

Deputatul Mihail Boldea (foto) a fost dus, miercuri dupa-amiaza, la ora 17.00, la audieri la sediul DIICOT Galati.

Avocatul lui Mihail Boldea declarat ca deputatul este obosit si a precizat ca acesta a primit tot ce ii era necesar in conditiile de arest.

Mihail Bodea a ajuns la Galati marti seara, in jurul orei 21.40, fiind dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie.

Boldea a revenit in tara marti, cu o aeronava care a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda in jurul orei 13.00. De la aeroport, el a fost dus la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde magistratii au confirmat mandatul de arestare emis in lipsa emis pe numele sau.

Deputatul Mihail Boldea plecase din Romania pe 17 martie, cu trei zile inaintea emiterii de catre Camera Deputatilor a avizului de retinere, arestare si perchezitie in cazul sau.

In 22 martie, ICCJ a emis mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Boldea, pentru 30 de zile, la solicitarea procurorilor DIICOT, care il acuza de constituire a unui grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

Recursului deputatului Mihail Boldea la decizia prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile va fi judecat de Inalta Curtea de Casatie si Justitie (ICCJ) la data de 2 aprilie.

Boldea este acuzat de constituirea unui grup organizat prin care ar fi dat mai multe tunuri imobiliare, dar si de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, urmare a faptului ca ar fi incercat sa dea o teapa de un milion de euro unei firme. Alaturi de deputat sunt cercetati avocata Mihaela Bolboceanu (fosta lui concubina), fosta subprefecta a Galatiului Aurica Luchiniuc, secretara sa, Elena Petrea, precum si mai multi colaboratori: Bogdan Alexandru Boza, Stefan Lazar, Sava Lucian Mirica, Carmen Mirica si Tudorel Vranceanu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Boldea audiat Galati, #Boldea arestat Galati , #arestat