Procurorul lui Mihail Boldea, perchezitionat de DIICOT (Video)

Marti, 02 Aprilie 2013, ora 15:31
2760 citiri
Procurorul lui Mihail Boldea, perchezitionat de DIICOT (Video)
Foto: Romania Libera

Fostul procuror DNA, Mihaela Aghenitei, este cercetat de DIICOT pentru ca l-ar fi favorizat pe fostul deputat Mihail Boldea in dosarul fraudelor imobiliare.

Mihaela Aghenitei, in prezent procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, este cercetata penal de DIICOT. Aceasta a fost perchezitionata corporal, iar locuinta i-a fost scotocita. De asemenea, procurorii DIICOT au adunat si date din computerul personal al fostului procuror DNA. Aghenitei l-ar fi favorizat pe fostul deputat in dosarul fraudelor imobiliare, procurorii DIICOT incepand urmarirea penala pe 22 martie.

Perchizitiile au avut loc dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a incuviintat perchezitia domiciliara si corporala a Mihaelei Aghenitei in sedinta din 25 martie, dar si perchezitia informatica, in sedinta din 29 martie, se arata intr-un comunicat CSM remis, marti, Ziare.com.

#procuror Boldea perchezitionat, #perchezitii procuror Boldea, #procuror Boldea DIICOT, #Mihaela Aghenitei , #stiri Mihail Boldea