Hardau, despre defectiunile de la Senat: Surpriza e ca a venit Antonescu

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 20:56
2932 citiri
Hardau, despre defectiunile de la Senat: Surpriza e ca a venit Antonescu
Foto: Ziua de Cluj

Senatorul PDL Mihai Hardau a declarat luni, dupa inchiderea plenului Senatului din cauza unor probleme tehnice, ca "surpriza" s-a datorat prezentei lui Crin Antonescu, liderul Senatului fiind la prima sedinta din actuala sesiune.

"Surpriza a fost nu de la curent, ci ca a venit Antonescu", a declarat Hardau, despre blocarea sistemului de vot electronic si defectiunile de la microfoane, care au dus la inchiderea sedintei.

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a declarat si el ca "in halul asta" nu s-a mai intamplat sa fie probleme tehnice, iar intrebat daca el considera ca a fost un act de sabotaj la adresa lui Antonescu, Radulescu a replicat: "Nu, cel mult de boicot".

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat ca cei din USL nu pot fi "chiar asa de suspiciosi" incat sa creada ca defectiunile tehnice sunt un act de sabotaj la adresa prezentei presedintelui Senatului, Crin Antonescu, aflat la prima sedinta de plen pe care o conduce in actuala sesiune parlamentara.

"Nu, nu s-a mai intamplat niciodata sa nu mearga microfoanele, din pacate este, intr-adevar, un caz fara precedent, imi pare rau ca cei care se ocupa de partea tehnica nu au reusit sa rezolve, poate ca intr-adevar a fost o defectiune care s-ar putea justifica si sigur, sper ca pana maine toate microfoanele sa mearga", a adaugat ministrul PSD.

Crin Antonescu a prezidat prima sedinta la Senat - S-a trezit fara sistem electronic si a suspendat-o

Liderul Senatului, Crin Antonescu, a fost nevoit luni sa inchida sedinta de plen dupa mai multe probleme de ordin tehnic la sistemul de vot electronic si la microfoane.

"Doamnelor si domnilor senatori, va anunt de la singurul microfon care mai functioneaza, avand in vedere ca nu se intrevede o solutionare imediata a problemelor tehnice, dupa ce am consultat si pozitia si majoritatea, declar inchisa sedinta si incercam programul normal sa-l reluam maine cu ordinea de zi de astazi", a declarat Antonescu. Anterior, senatorii au luat o pauza de aproximativ 30 de minute pentru remedierea defectiunilor. Plenul nu a reusit sa adopte niciun proiect de lege intrucat problemele tehnice au aparut imediat dupa deschiderea sedintei.

Evenimentul a fost prilej de gluma pentru senatorii PDL, care i-au strigat lui Antonescu, preocupat de calculatorul de vot, sa apese pe butonul 3, aluzie la butonul de la Cotroceni cu care Basescu ar fi avut legatura directa cu unele institutii. "Asta este specialitatea dumneavoastra", le-a replicat Antonescu democrat-liberarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Hardau defectiuni Senat, #Hardau Antonescu defectiuni Senat, #Antonescun sistem electronic Senat , #stiri Mihail Hardau
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Baaai, ce nasol, tocmai cand se pregatea Chucky sa munceasca!
Poza Chapterend
Chapterend
rank 5