Lansarea ARD va avea loc pe 29 septembrie la Palatul Parlamentului

Miercuri, 19 Septembrie 2012, ora 16:27
2036 citiri
Lansarea ARD va avea loc pe 29 septembrie la Palatul Parlamentului

Presedintele NR Mihail Neamtu a afirmat miercuri intr-o conferinta de presa ca s-a intalnit cu reprezentantii Aliantei Romania Dreapta si au hotarat ca lansarea acesteia sa aiba loc pe 29 sept la Palatul Parlamentului, iar partidul sau este invitat sa participe.

"Ieri s-a stabilit (...) ca in data de 29 septembrie, la ora 11:00, foarte probabil la Palatul Parlamentului sa aiba loc lansarea Aliantei Romania Dreapta impreuna cu Noua Republica. Deci Noua Republica este invitata sa participe cu simpatizanti, cu membri, cu aderenti, incepand cu ora 11:00 vor fi intalnirile fiecarei entitati, se vor strange in mai multe sali sustinatorii fiecarei formatiuni, inclusiv Noua Republica, dupa care la ora 12:00 se va lansa platforma program a Aliantei si practic intram in precampanie", a spus Neamtu.

Presedintele NR a mai declarat ca incearca sa rezolve cat mai repede problema inregistrarii partidului sau in Registrul Partidelor Politice si a subliniat ca indiferent de acest lucru, "din punct de vedere politic sunt solidari cu Alianta Romania Dreapta".

"In continuare noi facem foarte multe presiuni pentru ca termenul de rezolvare a dosarului (de inscriere a NR in Registrul Partidelor Politice, n.red.) sa se apropie de inceputul campaniei electorale, sa fie cat mai aproape de precesul acesta de comunicare politica a mesajelor aliantei dar din pacate alianta a fost inregistrata fara Noua Republica", a declarat Neamtu intr-o conferinta de presa.

De asemenea, acesta a mai precizat ca "Noua Republica continua sa aiba reprezentanti in Comisia de Integritate a doamnei Macovei, continua sa fie un partener care propune politici publice (...), continua sa aiba un acord cu partenerii nostri pentru propulsarea a catorva zeci de candidati in toamna acestui an, cautam solutia juridica pentru asta si NR va avea comunicatori care vor fi foarte activi in toata perioada de campanie electorala".

Citește și:
Virgil Popescu, prima reacție după ce George Simion i-a sabotat conferința de presă: ”Este o trompetă a rușilor”
Virgil Popescu, prima reacție după ce George Simion i-a sabotat conferința de presă: ”Este o trompetă a rușilor”
Virgil Popescu, ministrul Energiei, a fost nevoit să își amâne conferința de presă luni, 5 decembrie, după ce liderul AUR a dat buzna în ministerul Energiei, a deturnat evenimentul iar apoi...
George Simion a sabotat conferința de presă a lui Virgil Popescu. Jandarmii au ajuns la fața locului VIDEO
George Simion a sabotat conferința de presă a lui Virgil Popescu. Jandarmii au ajuns la fața locului VIDEO
George Simion, liderul AUR, a dat buzna la conferința de presă susținută de Virgil Popescu, ministrul Energiei, a preluat controlul microfonului și a refuzat să plece, astfel că evenimentul...