Mihail Neamtu cauta candidati pentru alegeri pe Facebook

Joi, 31 Ianuarie 2013, ora 14:06
2532 citiri
Mihail Neamtu cauta candidati pentru alegeri pe Facebook

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, a anuntat pe Facebook ca sunt cautati "oameni de valoare" care sa candideze la alegerile din 2014 sau din 2016 din partea partidului sau.

"Cautam oameni de valoare pentru a candida din partea Noii Republici in 2014 sau 2016. Sunt mii de romani valorosi in afara clasei politice. De ce stau pe margine? Poate pentru ca se simt mintiti si pacaliti", a scris Mihail Neamtu, pe Facebook.

Acesta prezinta si adresa la care pot fi trimise CV-urile pentru cei doritori.

"Pe oamenii liberi, integri si virtuosi trebuie sa ii gasim si sa ii promovam! Aveti niste CV-uri? Rog mail la adresa: mihail.neamtu@nouarepublica.ro", noteaza presedintele Noua Republica.

Partidul Noua Republica a fost inregistrat

Noua Republica a devenit, marti, partid inregistrat. Decizia tribunalului vine dupa luni intregi de probleme juridice.

"Nimic nu e imposibil. De astazi, 29 ianuarie 2013, Noua Republica este partid inregistrat! Un partid nascut, iar nu facut. Calde multumiri tuturor celor care au fost alaturi si au ramas alaturi. Bravo tuturor", a scris Mihail Neamtu, intr-un comunicat postat pe site-ul Noua Republica.

Acesta le multumeste "oamenilor inimosi si caracterelor neinfrante", care s-au batut pentru ca acest partid sa prinda viata, inca din septembrie 2011.

Noua Republica a depus, la Tribunalul Bucuresti, actele pentru inregistrarea ca partid politic la data de 5 iunie 2012. Dosarul cuprindea 29.450 de semnaturi, stranse "chiar si la -10 de grade, cu nume, prenume si CNP".

F.N.

#Mihail Neamtu candidati Noua Republica, #candidati Noua Republica 2014, #candidati Noua Republica 2016, #Neamtu candidati Noua Republica Facebook , #Noua Republica