Dialogurile Ziare.com: Asigurarea locuinței, primul scut în calea dezastrelor naturale

Mihail Neamtu, reales presedinte al Partidului Noua Republica

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 20:59
2454 citiri
Mihail Neamtu, reales presedinte al Partidului Noua Republica
Foto: Facebook/Mihail Neamtu

Mihail Neamtu a fost reales presedinte al Partidului Noua Republica, in cadrul congresului extraordinar al formatiunii, care a avut loc sambata la Arad.

"Dupa aceste alegeri trebuie sa ne decidem daca vrem sa ramanem un partid alternativa sau vom deveni un partid cu o entitate bine definita. Romanii trebuie sa aleaga intre o dreapta de compromis si o stanga corupta, trebuie sa aleaga o a treia cale, iar Noua Republica cred ca este aceasta" a declarat Neamtu, arata Pe Surse, citand Agerpres.

Presedintele Partidului Noua Republica a precizat ca mesajul partidului sau este ca energia, credinta si entuziasmul unei noi generatii de tineri schimba Roamania in bine.

"Initiative civice si proiecte sociale lansate in paralel cu structurile corupte ale clasei politice demonstreaza dorinta de schimbare. Noua Republica trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor romanilor: in locul mahalalei, Noua Republica va aduce bunul-simt si civilitatea.

Instaurarea respectului fata de lege si fata de institutii transforma, chiar sub ochii nostri, raportul dintre cetateni si politicieni. Noua Republica va promova si pe mai departe respectul fata de reguli si institutii, plecand de la statutul partidului, cutumele sau traditiile morale ale romanilor si pana la Constitutia tarii", a adaugat Neamtu.

Scandalul din Noua Republica ar putea ajunge la tribunal: Cine striga frauda

Noua Republica a fost subiectul unui scandal in ultimele saptamani dupa ce semnatarii motiunii "Mai e cineva aici!" anuntau ca intentioneaza sa boicoteze congresul de sambata daca gruparea condusa de Mihail Neamtu nu va accepta ca evenimentul sa aiba loc in alta parte, nu la Arad, si nu va fi reluat procesul de alegere a delegatilor.

In plus, mai multi membrii ai partidului au cerut demisia lui Neamtu dupa ce la alegerile europarlamentare din 27 mai PNR a obtinut un scor mult sub pragul electoral de 5%.

#Mihail Neamtu presedinte Noua Republica, #Mihail Neamtu Noua Republica Mihail Neamtu , #Noua Republica