Mihail Neamtu: Voi candida pentru Camera Deputatilor intr-un colegiu din Arad

Luni, 17 Septembrie 2012, ora 15:37
2499 citiri
Mihail Neamtu: Voi candida pentru Camera Deputatilor intr-un colegiu din Arad

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a anuntat luni ca la alegerile parlamentare din luna decembrie va candida pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din municipiul Arad.

Prezent luni la Arad, Mihail Neamtu a afirmat ca a avut discutii cu cei din organizatia judeteana a PDL, iar colegiul in care va candida urmeaza sa fie stabilit.

"Eu sunt aradean si cred ca am toate motivele personale si profesionale pentru a viza o candidatura la Arad. Voi candida pentru un mandat de deputat, pe care il vom identifica impreuna cu colegii din Alianta Romania Dreapta. Fac acest anunt cu deosebita placere, pentru ca sunt aradean, am radacini in acest judet.

Am copilarit de la varsta de 6 ani intr-un cartier cunoscut, cartierul Micalaca, si, de asemenea, intr-o zona superba la poalele Muntilor Zarandului, in Tarnova. Dincolo de acest aspect nostalgic al revenirii mele la Arad e vorba de sentimentul meu profund ca Aradul reprezinta un vector de innoire, un vector de modernizare, un vector de civilizatie si de occidentalizare, pana la urma, pentru Romania in ansamblul ei", a declarat Mihail Neamtu.

Liderul partidului Noua Republica a mai afirmat ca, impreuna cu colegii sai din Alianta Romania Dreapta, va fi stabilit si colegiul in care va candida.

"Imi face o deosebita placere sa revin acasa cu aceasta ambitie pana la urma. Nu am intrat, marturisesc, intr-o negociere directa cu colegii de la Forta Civica. Am purtat discutii cordiale cu reprezentanti ai PDL Arad si pot sa va spun ca exista o sustinere principala atat la nivel local, cat si la nivel central. Exista mai multe variante de colegii in care sa candidez. Toate vizeaza un colegiu urban. Initial, am cochetat cu ideea colegiului care imi este cel mai aproape fizic si sufleteste, colegiul din Micalaca.

Apoi am luat in calcul, marturisesc, poate tot mai mult, colegiul 3 din Arad, un colegiu central si cred ca exista toate datele electorale si politice pentru a privi cu optimism acest demers", a mai declarat Neamtu. El a mai adaugat ca obiectivele Aliantei Romania Dreapta este multiplicarea sanselor de a obtine cat mai multe mandate in Parlament, "pentru a stopa ascensiunea USL si a populismului in general".

Intalniri cu Ratiu si Tepelea, in adolescenta

In timpul conferintei de presa, Mihail Neamtu a amintit de inceputurile sale in politica, la sediul PNTCD Arad.

"PNTCD este un partid in care eu m-am format. La 16 ani, participam la sedintele de partid si vedeam oameni extraordinari. L-am intalnit pe Ion Ratiu, l-am intalnit pe Ioan Alexandru, l-am intalnit pe Gabriel Tepelea. Am intalnit niste oameni extraordinari care au marcat acea generatie", a mai declarat Mihail Neamtu.

Liderul Partidului Noua Republica a anuntat ca in perioada urmatoare va fi prezent mai des la Arad, unde va prezenta strategia electorala pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Mihail Neamtu candidatura Arad, #Neamtu candidatura Camera Deputatilor, #Mihail Neamtu colegiu Arad, #Mihail Neamtu amintiri copilarie , #Noua Republica