Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mihail Neamtu vrea sa-i ia locul lui Voiculescu in Senat

Luni, 28 Ianuarie 2013, ora 17:17
3416 citiri
Mihail Neamtu vrea sa-i ia locul lui Voiculescu in Senat
Foto: Arhiva

Presedintele Noua Republica a anuntat, luni, la scurt timp dupa demisia lui Dan Voiculescu din Senat, ca intentioneaza sa candideze pe locul lasat liber de acesta.

"Bucurestenii au nevoie de o reprezentare decenta: nu fosti informatori, nu spoliatori, nu propagandisti bolsevici. Intentionez sa candidez ca independent, sustinut de Noua Republica, in colegiul senatorial numarul 8 din Bucuresti. Sper ca data alegerilor sa fie anuntata cat mai repede", a scris Neamtu pe Facebook.

Voiculescu renunta la imunitate: Si-a dat demisia din nou din Senat

Dan Voiculescu a declarat, luni, in plenul Senatului ca renunta la imunitatea parlamentara si isi da demisia din Senat pentru a putea fi judecat in procesul de coruptie privind privatizarea Insititutului de Cercetari Alimentare. Dan Voiculescu a fost ales in Colegiul 8 din Capitala, obtinand 67,58% din voturi.

Mihail Neamtu a candidat la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un post de deputat intr-un colegiu din Arad, insa nu a avut succes. Noua Republica mai are un singur reprezentant in Parlament, pe senatorul Valeriu Todirascu.

M.R.Ungureanu: FC il sustine pe Iulian Craciun sa candideze din nou in colegiul lui Voiculescu

Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat, luni, ca formatiunea sa il va sustine la alegerile din Colegiul 8 tot pe Iulian Craciun, fostul contracandidat din partea ARD al lui Dan Voiculescu.

"Noi suntem hotarati sa avem candidat pentru sectorul 4 in asa fel incat cetatenii sectorului sa fie bine si corect reprezentati in Parlament. Reprezentarea politica este foarte importanta. Iulian Craciun va fi candidatul pe care il sustine Forta Civica si speram ca el sa poata fi asumat si de celelalte forte de dreapta", a spus MRU, citat de NewsIn.

O.A.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mihail Neamtu Dan Voiculescu, #Neamtu candidat Senat, #demisie Voiculescu Senat , #Noua Republica