Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Neamtu, despre MRU: Comunicam, suntem preocupati de victoria Dreptei

Miercuri, 19 Septembrie 2012, ora 15:06
2054 citiri
Neamtu, despre MRU: Comunicam, suntem preocupati de victoria Dreptei

Presedintele NR Mihail Neamtu a declarat miercuri ca a vorbit in ultima perioada cu Mihai-Razvan Ungureanu, precizand ca impreuna sunt "oameni responsabili, preocupati pentru victoria Dreptei", iar cetatenii le-au reamintit ca ARD nu trebuie sa lupte "pentru niste grupuri de interese".

Intrebat daca a mai discutat cu Mihai-Razvan Ungureanu in ultima perioada, Neamtu a declarat: "Da, sigur! Am vorbit, comunicam , suntem oameni responsabili, preocupati de victoria Dreptei in iarna acestui an. Am avut marti o intalnire cordiala cu reprezentantii Grupului de Dialog Social, context in care toti liderii ARD si-au reiterat intentia a actiona solidar, dincolo de orgoliile personale".

Acesta a mai precizat ca "milioane de cetateni ne-au reamintit in contextul referendumului care este adevarata miza a Aliantei: redarea sperantei intr-o guvernare dreapta, pentru cetatean iar nu pentru niste grupuri de interese".

Pe 10 septembrie, Mihail Neamtu sustinea ca Mihai Razvan Ungureanu ar fi "din ce in ce mai mult o dezamagire" pentru electorat, comentand ca mai multi vicepresedinti ai Partidului Forta Civica (PFC), "colegi ai unor traseisti", au pretins ca Noua Republica (NR) ar trebui sa paraseasca masa negocierilor din ARD.

"In euforia simulacrului de alegeri de vineri, cativa din multii vicepresedinti ai PFC, proaspeti colegi ai unor traseisti din tot spectrul politic, si-au luat prea in serios rolurile si au pretins nici mai mult nici mai putin decat ca Noua Republica sa paraseasca masa negocierilor din Alianta Romania Dreapta, intrucat << discutia trebuie purtata numai intre partide politice >>", scrie presedintele NR pe facebook.

Neamtu mai sustine ca MRU ar fi "din ce in ce mai mult o dezamagire" pentru electoratul de dreapta. "Dincolo de acest episod care cred ca va fi depasit, cred ca MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreapta, care asteapta cu adevarat o schimbare din temelii a clasei politice", comenteaza Neamtu.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Neamtu Ungureanu alianta, #Neamtu Ungureanu ARD, #Neamtu Ungureanu relatii dreapta , #Noua Republica