Neamtu: Romania nu este in situatia de-a santaja Uniunea Europeana

Luni, 19 Noiembrie 2012, ora 12:51
2093 citiri
Neamtu: Romania nu este in situatia de-a santaja Uniunea Europeana

Liderul Noua Republica, Mihail Neamtu, considera ca Guvernul Ponta nu poate impune conditii Uniunii Europene cat timp a neglijat temele europene si nu a fost in stare nici sa alcatuiasca o prognoza pentru bugetul din 2013.

"Avem noi, astazi, politica externa? Avem o prognoza pentru bugetul din 2013? Nu. Guvernul face doar campanie electorala si produce, pe banda rulanta, declaratii iresponsabile la adresa Europei.

Dupa ce a fost refuzat de ministrul francez de Externe, fiind dat jos din avion intr-un mod umilitor, dupa ce i s-au refuzat 15 minute la Casa Alba (ca indezirabil), dl. Titus Corlatan ventileaza sperietoarea dreptului de veto", a scris Neamtu pe Facebook.

Basescu, despre declaratiile lui Ponta: Iresponsabile si antieuropene (Video)

Alegeri parlamentare Arad 2012

Candidat ARD intr-un colegiu din Arad, Neamtu a mai spus ca Romania nu are dreptul de a da lectii Bruxeless-ului.

Razboiul declaratiilor continua: Ponta ar trebui sa dea dovada de calm si responsabilitate

"Romania nu este in situatia de-a santaja Uniunea Europeana. Un repetent nu poate sfida un olimpic. Guvernul Ponta, incapabil sa propuna Parlamentului un buget national pana la 15 octombrie (asa cum cere Legea), nu are dreptul moral sa se rasteasca la Angela Merkel pe tema bugetului european 2014-2020. Au neglijat temele europene o vara intreaga, transpirand alaturi de Oprisan sau Dragnea in furtul de voturi la Referendum. Acum vor sa dea lectii la Bruxelles", a subliniat Neamtu.

O.A.

#Mihail Neamtu atac Titus Corlatean, #Mihail Neamtu politica externa, #Mihail Neamtu buget UE , #Noua Republica