Neamtu vrea ca Basescu sa interzica consilierilor Facebook-ul: Posteaza pe banii nostri

Luni, 27 Mai 2013, ora 17:28
2125 citiri
Neamtu vrea ca Basescu sa interzica consilierilor Facebook-ul: Posteaza pe banii nostri
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, ii solicita presedintelui Traian Basescu sa interzica accesul consilierilor prezidentiali la retelele sociale in timpul orelor de program. Cel mai activ consilier pe Facebook este Sebastian Lazaroiu.

"Nu stiu cum poti posta pe Facebook 40 de comentarii in timpul orelor de lucru? Cer lui Traian Basescu sa interzica accesul pe Facebook in cadrul Administratiei Prezidentiale si sa preia modelul pe care l-am vazut in America unde nu este permis sa folosesti nici Facebook, nici Twitter in timpul programului.

Ii cer presedintelui Basescu sa faca in asa fel incat responsabilii de IT sa nu mai permita niciunui membru, niciunui consilier prezidential, sa intre intre orele 9,00 si 17,00 pe Facebook.

Cred ca si domnul Ponta are obligatia sa se asigure ca de la Palatul Victoria nimeni nu mai intra pe retelele de socializare in tipul orelor de lucru, pierzand vremea pe banii nostri.

Este inacceptabil. Daca ai timp de pierdut, atunci posteaza noaptea, in week-end, dar nu posta in timp ce tu esti platit de cetatean ca sa gandesti politici nationale", a declarat, luni, intr-o conferinta de presa Mihail Neamtu, citat de Agerpres.

Lazaroiu il ataca dur pe Blaga pe Facebook. Basescu se delimiteaza

Neamtu este nemultumit si de implicarea consilierilor prezidentiali in proiecte politice. Majoritatea acestora sunt membri ai fundatiei Miscarea Populara, care si-a anuntat intentia de a forma un nou partid.

"Un presedinte trebuie sa fie presedintele tuturor, si al celor de stanga, si de centru-stanga, de centru-dreapta sau dreapta. Nu mi se pare normal sa transformi Cotroceniul intr-un laborator pentru un partid. Sa-si dea demisia maine toti cei care vor sa faca politica partinica in cadrul Administratiei Prezidentiale.

Se strang semnaturi pentru un nou partid - Miscarea Populara (Video)

Daca Traian Basescu ar vrea sa faca fundatii pentru copii bolnavi de cancer si sa ofere faimoasa casa din Mihaileanu acestei fundatii, pentru ca sunt copii bolnavi de cancer si cu alte probleme grave, atunci eu salut lucrul acesta. Dar ca politicieni de prim rang sa transforme institutii ale statului, sub o forma sau alta, in laboratoare politice mie mi se pare prea mult", a mai spus Neamtu.

In replica la atacurile liderului Noua Republica, Sebastian Lazaroiu a postat ironic pe Facebook: "Se ofera cineva sa-mi gazduiasca pe pagina de fb gandurile din intervalul 9-17? I le dictez la telefon".

Eveniment Quarterly Report

Marcel Ciolacu anunță impozitarea cu 70% a averilor ilicite: ”Vom confisca pe scară largă bunurile provenite din evaziune” VIDEO
Marcel Ciolacu anunță impozitarea cu 70% a averilor ilicite: ”Vom confisca pe scară largă bunurile provenite din evaziune” VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că Guvernul va creşte masiv amenzile, va confisca pe scară largă bunurile provenite din evaziune şi va impozita cu 70% tot ce înseamnă avere...
Șoșoacă aduce o nouă amendă pentru Nașul TV: 50.000 de lei pentru afirmaţii despre barajul din Ucraina, NATO şi regimul comunist
Șoșoacă aduce o nouă amendă pentru Nașul TV: 50.000 de lei pentru afirmaţii despre barajul din Ucraina, NATO şi regimul comunist
Naşul TV a primit din nou o amendă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru două emisiuni cu senatoarea Diana Şoşoacă, difuzate în luna iunie. Postul Naşul TV trebuie să...
#Mihail Neamtu Noua Republica, #Mihail Neamtu Lazaroiu Facebook, #Mihail Neamtu Miscarea Populara , #Noua Republica