Primul partid din Romania cu aplicatii pe mobil: Sondaje cu cei mai detestati parlamentari

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 18:57
2174 citiri
Primul partid din Romania cu aplicatii pe mobil: Sondaje cu cei mai detestati parlamentari
Foto: Arhiva

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, a anuntat, miercuri, ca formatiunea va lansa mai multe aplicatii pentru telefoanele mobile inteligente, transformand-o in primul partid "digitalizat", una dintre aplicatii urmand sa sondeze populatia cu privire la cei mai "detestati" parlamentari.

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, a declarat, intr-o conferinta de presa la Arad, ca la congresul partidului, din 16 noiembrie, vor fi lansate cateva aplicatii pentru telefoanele mobile inteligente, destinate atat membrilor, cat si simpatizantilor care vor sa interactioneze cu formatiunea si chiar cu conducerea centrala.

Mihail Neamtu cauta candidati pentru alegeri pe Facebook

Potrivit lui Neamtu, cu aceasta ocazie va avea loc "digitalizarea partidului". "Vom fi primul partid digitalizat. Este vorba de aplicatii pentru telefone cu Android si Iphone, destinate celor care vor sa se identifice pe o harta electorala cu niste valori. Prima aplicatie va fi un fel de test doctrinar", a spus Neamtu.

El a adaugat ca o a doua aplicatie lansata se va numi "Aplicatia 300" si va avea mesajul "Da-l afara!", urmand sa sondeze populatia cu privire la cel mai "detestat" parlamentar.

"Va fi o invitatie pe care o lansam tuturor consumatorilor de aplicatii, sa numeasca parlamentarul pe care-l detesta cel mai mult, pentru ca e prost, lenes incompetent sau hot. Vom vedea astfel care sunt cei ce se califica cel mai mult ca parlamentar nedorit, dispretuit", a spus liderul Noua Republica.

Neamtu cere donatii de la oameni de afaceri pentru Noua Republica

O alta aplicatie ce va fi lansata va oferi posibilitatea interactionarii cu presedintele formatiunii, iar a patra aplicatie "va fi in zona validarii liderilor", urmand ca la evenimentele publice toti cei conectati cu telefonul in retea sa aiba posibilitatea de a exprima online pareri despre discursuri sau despre felul in care s-au prezentat liderii.

In 2014, partidul ar urma sa lanseze inca doua aplicatii, una "cu caracter educational" - care va oferi informatii despre doctrinele politice - si una "din zona votului electronic", care va fi adresata membrilor partidului din Diaspora.

"Acestea sunt mecasime democratice si transparente de consultare permanenta a membrilor partidului si a electoratului (...) Ne preocupa o comunicare smart, trendul pozitiv al societatii actuale", a mai spus Neamtu.

Citește și:
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Europarlamentarul Mihai Tudose ia apărarea subofiţerilor şi ofiţerilor de rang inferior care au pensii de 2.000, 3.000 şi 4.000 de lei, precizând că acestea nu sunt pensii nesimţite....
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Viorel Lis (79 de ani), fost primar al Bucureștiului în perioada 1998-2000, a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa cu Oana, o femeie cu 35 de ani mai tânără. Viorel și Oana Lis sunt...
#Mihail Neamtu aplicatii telefon, #Noua Republica aplicatii telefon, #partid aplicatii telefon , #Noua Republica
Comentarii
Poza u961945
u961945
rank 5
este trist cand telefonul este mai inteligent decat utilizatorul
Poza u961945
u961945
rank 5
telefoane mobile inteligente...