Mihail Neamtu devine membru PMP, dar isi exprima sustinerea pentru candidatura lui Paleologu la Presedintie

Sambata, 24 August 2019, ora 21:25
6133 citiri
Mihail Neamtu devine membru PMP, dar isi exprima sustinerea pentru candidatura lui Paleologu la Presedintie
Foto: Arhiva Facebook/ Mihail Neamtu

Mihail Neamtu anunta, sambata, ca a acceptat invitatia de a deveni membru PMP, insa sustine candidatura la Presedintie a lui Theodor Paleologu, care sustine ca nu vrea sa mai faca politica de partid. Aceasta in conditiile in care PMP urmeaza sa decida duminica, la Consiliul National, prezidentiabilul formatiunii.

"Ma voi alatura celor care mi-au oferit nu promisiuni, ci garantia unei constructii durabile, inspirata de valorile occidentale ale crestin-democratiei si ale conservatorismului modern. Am acceptat, asadar, invitatia cordiala si onoranta a presedintelui Traian Basescu de-a face pasul in PMP, ramanand solidar cu ceilalti colegi din familia politica a popularilor europeni", anunta Neamtu, care spune ca a primit mii de mesaje care l-au incurajat sa candideze la alegerile pentru Cotroceni.

"Am fost onorat ca Partidul Miscarea Populara (organism cu reprezentare parlamentara la nivel national si european) sa ma considere prezidentiabil. M-a bucurat, de asemenea, sustinerea platformei Alternativa Dreapta si suportul aratat de numerosi lideri ai societatii civile. Le multumesc tuturor pentru incredere! Gandurile dumneavoastra mi-au atins inima si m-au convins ca e momentul sa trec la actiune. Analizele si comentariile sunt necesare, dar insuficiente", relateaza Mihail Neamtu.

El adauga: "Cred intr-o Romanie unde e respectata viata, timpul, munca, libertatea de expresie, familia naturala, inocenta copiilor si demnitatea persoanei umane. Alaturi de Eugen Tomac, Ioana Constantin, Robert Turcescu, Matei Dobrovie si alte voci ale Dreptei romanesti, ma voi opune mai departe feudalismului baronial al PSD, dar si radicalismului Stangii progresiste, anti-crestine si anti-nationale".

Neamtu precizeaza ca il sprijina pe Theodor Paleologu, care vrea sa candideze la alegerile prezidentiale.

"Am salutat, de asemenea, dorinta lui Theodor Paleologu de-a candida la alegerile prezidentiale din 2019. Pe langa specializarea academica de anvergura internationala, umorul savant si experienta parlamentara il recomanda pe Theodor drept un excelent candidat al Dreptei conservatoare. Dupa o reflectie mai adanca, am decis ca este intelept sa-l sprijin pe Theodor Paleologu in cursul alegerilor din aceasta toamna", afirma Neamtu.

Postarea sa are si un cometariu al lui Paleologu, care spune ca nu mai vrea sa faca politica de partid.

"Nu vreau sa mai fac politica de partid. Nu mi se potriveste", afirma Paleologu.

Liderul PMP Eugen Tomac a scris pe Facebook: "Ma bucur ca prietenul Mihail Neamtu s-a alaturat echipei noastre. Impreuna vom fi mai puternici si mai convingatori pentru Romania!".

Consiliul National al PMP ar urma sa decida duminica prezidentiabilul formatiunii.

Eveniment Quarterly Report

Șoferii prinși beți sau drogați la volan vor avea interdicție de a conduce de până la zece ani, conform unui proiect legislativ
Șoferii prinși beți sau drogați la volan vor avea interdicție de a conduce de până la zece ani, conform unui proiect legislativ
Senatorul PSD Robert Cazanciuc anunţă că a depus, joi, un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului de a conduce pe o perioadă de până la 10 ani în cazul...
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă atunci când a atacat Ucraina, dar "a calculat greşit", a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a susţinut o...
#Mihail Neamtu prezidentiale PMP , #stiri Mihail Neamtu