Calimente: PNL va trimite doua propuneri pentru Transporturi, Ponta sa decida

Duminica, 25 August 2013, ora 12:25
2332 citiri
Calimente: PNL va trimite doua propuneri pentru Transporturi, Ponta sa decida

BPN al PNL discuta duminica, in sedinta, varianta transmiterii catre premierul Victor Ponta a doua propuneri - Nini Sapunaru si Ramona Manescu - in vederea nominalizarii uneia dintre ele la sefia Ministerului Transporturilor, a declarat deputatul PNL Mihaita Calimente.

"Delegatia Permanenta a hotarat sa faca doua propuneri, si anume Nini Sapunaru si doamna Ramona Manescu. Am considerat ca si propunerea referitoare la Nini Sapunaru este o propunere serioasa, are si experienta politica, are si experienta manageriala. Nu stim sa aiba alte probleme cu justitia, deci nu am vedea de ce propunerea sa fie retrasa. S-au facut doua propuneri tocmai ca primul-ministru sa aiba posibilitatea de a alege", a spus Mihaita Calimente, prezent la reuniunea BPN al PNL.

Intrebat daca PNL va inainta premierului ambele propuneri, deputatul liberal a spus: "Doua propuneri, urmand ca premierul sa decida".

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, inainte de sedinta BPN, ca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa fie propusa de liberali ca ministru al Transporturilor.

Crin Antonescu a sustinut, sambata, ca o decizie in ceea ce priveste Ministerul Transporturilor va fi luata duminica, in sedinta Biroului Politic National.

"Propunerea oficiala, propunerea Partidului National Liberal, propunerea va fi facuta in urma deciziei politice statutare pe care forul indreptatit al partidului o va lua duminica. (...) Faptul ca domnul Nini Sapunaru este o varianta pe care eu am luat-o in calcul este de natura publica, (...) pentru ca domnul Sapunaru a spus, cu acordul meu, ca, intr-adevar, l-am sunat, l-am intrebat daca ar fi dispus sa intre intr-o asemenea pozitie.

Decizia, insa, si propunerile pe care le voi face eu si pe care le mai pot face oricare alti colegi din Consiliul National al partidului vor fi facute duminica, iar domnul Ponta se va pronunta, cum e normal, asupra propunerii pe care noi o vom face", a spus Crin Antonescu, la Antena 3.

Eveniment Quarterly Report

Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Europarlamentarul și președintele PSD Bacău Dragoș Benea a fost numit noul coordonator al organizației județene a PSD Vaslui după ce fostul lider al filialei, Dumitru Buzatu, a fost arestat...
#propunere PNL minister Transporturi, #Ramona Manescu ministru Transporturi, #Nini Sapunaru Transporturi, #Ponta nominalizare ministru Transporturi , #stiri Mihaita Calimente
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Rusine PNL, din ce-ai fost si ce-ai ajuns! Ăsta ti-e acum purtator
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Dacă tot e bicefalism,... "să le pună pe-amândoi"!