Voicu: PNL e gata sa participe la dezbateri pe tema ANI

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 16:55
1245 citiri
Voicu: PNL e gata sa participe la dezbateri pe tema ANI

Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, afirma miercuri ca PNL nu "are nicio problema cu rediscutarea legii ANI, fie si in sesiune extraordinara, luand in considerare ca amendamentele care au fost criticate nu le apartin, ci parlamentarilor PD si UDMR.

"Nici nu se putea altfel, ne intoarcem la ANI. Subiectul trezeste din nou discutii, nici nu stiu daca pe buna dreptate sau nu. Pentru ca, oricat de ciudat ar parea, cred ca Traian Basescu are dreptate cand spune ca nu tot ce scrie prin raportul pe justitie este foarte corect", scrie Mihai Voicu pe blogul personal.

De asemenea vicepresedintele PNL reitereaza ideea ca presedintele se face ca uita de precizarile cu privire la coruptia institutiilor statului si la cheltuirea fondurilor europene.

"Pozitia noastra este cunoscuta. Nu avem nicio problema cu rediscutarea legii ANI, fie si in sesiune extraoridinara. Amendamentele care au trecut si care au trezit nemultumiri nu ne apartin, ele au fost formulate in special de parlamentari PD si UDMR, iar legea in forma sa finala a fost votata de toata lumea. Suntem gata sa participam din nou la dezbateri si vot. Si suntem gata sa sustinem orice varianta mai buna, cu o singura conditie logica. Sa fie constitutionala", mai scrie acesta.

Mihai Voicu mai spune ca din experientele cu privire la priceperea guvernului Boc in domeniul constitutionalitatii legilor avem destule si nu prea bune.

"Poate acum au mai multa grija si nu risca noi intarzieri in adoptarea legii. Trebuie doar sa citeasca mai grijuliu carticica tricolora", conchide acesta.

Basescu va convoca Parlamentul in sedinta extraordinara pe legea ANI

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti, ca va convoca Parlamentul in sedinta extraordinara saptamana viitoare, pentru a adopta legea ANI.

Convocarea sedintei extraordinare survine la doar o zi dupa ce plenul Curtii Constitutionale a decis, in unanimitate, ca noua lege de functionare a Agentiei Nationale de Integritate este neconstitutionala, aceasta urmand sa se intoarca, pentru modificari, la Camera Deputatilor.

Totodata, Comisia Europeana a publicat, marti, si raportul pe Justitie pentru Romania, Legea ANI fiind printre deciziile dur criticate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Voicu legea ANI, #participa sesiune extraordinara , #stiri Mihaita Voicu
Comentarii
Poza DemonBanal
DemonBanal
rank 5
VREM REFERENDUM PENTRU DESFIINTAREA PARLAMENTULUI