Anunț îngrijorător despre starul handbalului masculin, triplu campion mondial: ”Nu se simte deloc bine”

Miercuri, 08 Februarie 2023, ora 17:30
2215 citiri
Anunț îngrijorător despre starul handbalului masculin, triplu campion mondial: ”Nu se simte deloc bine”
Mikkel Hansen

Vedeta handbalului masculin danez Mikkel Hansen, triplu campion mondial, se află în concediu medical din cauza "stresului", pe o perioadă nedeterminată, a anunţat miercuri clubul său, Aalborg, scrie AFP.

"Mikkel Hansen a anunţat miercuri că nu se simte deloc bine din cauza stresului. Este o reacţie la stresul unui an extraordinar de greu pentru el", a indicat clubul său într-un comunicat de presă.

În primăvara trecută, jucătorul de 35 de ani, considerat încă unul dintre cei mai buni din lume, suferise de flebită, cuplată cu o embolie pulmonară, care l-a împiedicat să-şi încheie sezonul la Paris SG, club la care a venit în 2012.

După zece ani petrecuţi la Paris, danezul s-a alăturat clubului Aalborg în august 2022.

Luna trecută, Danemarca, cu Hansen în echipă, a câştigat pentru a treia oară consecutiv campionatul mondial. Vedeta daneză a părut însă foarte epuizat în finala împotriva Franţei (34-29), marcând un singur gol.

"După ce ne-am întors de la Mondiale, am decis să-i acordăm lui Mikkel tot timpul de care are nevoie pentru a se recupera şi a reveni la forma sa maximă", a indicat clubul danez.

#Mikkel Hansen, #stres, #handbal, #anunt , #stiri handbal