Miley Cyrus, atinsa de o boala mintala?

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 14:16
6214 citiri

In ultimul timp, Miley Cyrus a atras mult atentia printr-o atitudine provocatoare, dusa insa la extrem. Strategie de marketing sau semnele unei afectiuni mintale? O cunoscuta specialista in psihologia adolescentului din SUA considera ca aceasta sufera de o tulburare de personalitate.

Ce i s-a intamplat lui Miley Cyrus? De mai multe luni, fosta vedeta Disney, abia iesita din adolescenta, pare a fi lipsita de control in ceea ce priveste comportamentul: scoate limba la toata lumea, apare dezbracata in videoclipuri, danseaza twerk miscandu-si de zor posteriorul.

Tanara de 20 de ani a devenit incontrolabila intr-o asa masura incat logodnicul sau, Liam Hemsworth, a dat bir cu fugitii, cei doi confirmand recent in mod oficial despartirea, potrivit Closermag.

Daca unii vad in atitudinea lui Miley Cyrus doar un mod obraznic de a face sa se vorbeasca de ea, pentru altii este vorba de ceva mai grav. Astfel, Elton John considera ca tanara artista este pe marginea prapastiei: "Cand o vad pe Miley Cyrus, imi spun ca nu mai este mult pana va claca sau va face o depresie", a declarat celebrul cantaret intr-un interviu pentru publicatia The Australian.

Acesta considera ca, la fel ca si in cazul lui Lady Gaga, este periculos atunci cand "personajul o ia inaintea muzicii interpretate, devenind mai important".

Parerea lui Elton John este impartasita si de un psiholog cunoscut din SUA, care trage semnalul de alarma. Nicole Knepper, specializata in comportamentul adolescentilor, a precizat pentru Radar Online ca Miley Cyrus ingrijoreaza prin atitudinea sa. Schimbari de dispozitie, discutii fara retinere despre sex, lipsa de control a impulsurilor, refugiul in consum de droguri, toate acestea pot anunta o tulburare de personalitate grava.

Aceste manifestari nu pot fi scuzate nici de celebritate, nici de bogatie. Prin comparatie, Selena Gomez, 21 de ani, apare ca o "tanara echilibrata in comportament, exemplul perfect al unei celebritati sanatoase", a conchis Nicole Knepper.

Miley Cyrus jubileaza in aparenta: atitudinea sa a adus-o din plin in atentia publicului. Insa ceva pare ca o tradeaza: "Daca imi veti privi ochii, veti vedea ca sunt cu adevarat trista", a spus tanara cantareata referindu-se la videoclipul "Wrecking Ball", in care apare goala. Sa fie acesta un strigat de ajutor?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Miley Cyrus comportament socant, #Miley Cyrus boala psihica, #Miley Cyrus tulburare personalitate, #Miley Cyrus boala mintala, #Miley Cyrus scandalos , #stiri Miley Cyrus