Pariuri nebune - N-ai crede pe ce au pus ramasag si ce au pierdut! (Video&Galerie foto)

Duminica, 30 Martie 2014, ora 15:05
7811 citiri
Pariuri nebune - N-ai crede pe ce au pus ramasag si ce au pierdut! (Video&Galerie foto)
Foto: mandatory.com/Facebook

Unii spun ca viata e un pariu. Sa faci si alte pariuri, ba mai mult, pe viata ta sau a altora, poate fi chiar stupid. Si totusi, unii o fac.

Si pierd, cei mai multi dintre ei. E drept ca unii nu le fac chiar cu mintea intreaga, ci dupa ce au gustat din licori bahice, dar sunt destui cei care le fac in deplina cunostinta de cauza. Oddee vine cu cateva astfel de exemple, unul mai greu de crezut decat altul, si totusi reale.

Pariu stupid: Un bacauan a inghitit o furculita si a ajuns in presa internationala

Un barbat a pus pariu ca-si pune silicoane si le tine un an si s-a tinut de cuvant. Le are si acum

In 1996, Brian Zembeck a fost provocat de un jucator de pocher sa-si puna implanturi mamare si sa le tina un an. Nu doar ca a facut asta, pentru 100.000 de dolari, dupa ce a gasit un chirurg amator de jocuri, ci, 18 ani mai tarziu, acestea sunt tot acolo.

Aproape nu mai conteaza ca a facut un pariu si cu medicul, pe care l-a si castigat, si a primit si banii dati pe interventie inapoi, adica 4.500 de dolari.

In prezent, Brian are un piept caruia i se potriveste un sutien de masura 38C. In plus, castiga, in fiecare an in care-si pastreaza implanturile, 10.000 de dolari.

Magicianul le are de atat de multa vreme incat sotia si copilul sau nici nu ar mai putea sa si-l imagineze altfel. In plus, deja se teme ca tesutul s-a intins si ar putea arata mai rau fara ele.

S-a ales cu o poveste in loc de nume

Ce se intampla cand, pe fondul consumului de alcool, intervine si ghinionul la carti? Te poti alege cu un nume format din aproape 100 de caractere: "Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Other Superheroes Combined With Frostnova".

Detinatorul titulaturii este un tanar de 22 de ani din Noua Zeelanda.

Cum legea tarii in care traieste stipuleaza ca un nume este acceptat daca este sub 100 de caractere, n-a fost nicio problema ca noua identitate sa fie trecuta in actele oficiale. In cazul sau, insa, situatia se poate repara cu 127 de dolari.

Pariuri intre vegetarieni

Jucatorul de pocher Howard "The Professor" Lederer este vegetarian. David Grey, si el jucator de pocher, l-a provocat sa manance un hamburger cu carne de vita, stiind acest amanunt. Parea un pariu castigator, chiar daca miza era de 10.000 de dolari.

"Profesorul" si-a calcat insa pe principii si a infulecat hamburgerul. Si-a provocat rivalul, care ura maslinele, sa manance cateva. A dublat si miza. Grey n-a putut, nici pentru 20.000 de dolari.

A pariat tot ce avea la ruleta

Un exemplu din cele de care probabil ai mai auzit este cel al lui Brit Ashley Revell, care, in urma cu 10 ani, a plecat in Las Vegas pentru a paria tot ce avea - 135.000 de dolari - la ruleta. Singura diferenta e ca el a castigat.

Intreaga scena a fost televizata. Dupa ce a pariat tot ce avea pe negru, in ultimul moment si-a schimbat optiunea, mizand pe rosu. Ashley Revell, de 32 de ani, si-a dublat astfel mica avere. Ce-a facut cu banii? A rasplatit cu 600 de dolari dealerul si a plecat in Anglia, unde a pus bazele unui site de pocher online.

Si-a pariat sotia la pocher si a pierdut. Ea a castigat

Simplist spus, povestea suna asa: un barbat si-a jucat nevasta la pocher si a pierdut.

In 2007, Andrei Karpov a ramas fara bani la un joc de pocher impotriva lui Sergey Brodov. Pentru a ramane in joc, si-a scos nevasta la inaintare, pe Tatiana.

Ghinion, a pierdut-o. Cineva, insa, a castigat din acest joc: Tatiana. S-a casatorit cu Brodov si nu regreta. Ulterior, a declarat: "Indata ce mi-am dat seama ce a facut sotul meu, am stiut ca trebuie sa-l parasesc. Serghey era chipes, un barbat fermecator si sunt foarte fericita cu el, chiar daca m-a castigat la un joc de pocher".

"Pe 5 dolari ca rezist loviturii oricarei femei". Si a murit

John "Fatboy" Powell, un rapper aspirant, canta in Crest Hill, Illinois, in 2010, cand lucrurile au inceput sa o ia razna. A pariat pe 5 dolari ca poate incasa orice lovitura din partea unei femei. Tiffany Startz, de 22 de ani, a raspuns provocarii si l-a lovit.

Initial, rapperul s-a departat si a spus "Bravo!", dupa care s-a prabusit pe podea si a fost dus la spital, unde a si murit. Cat despre fata, a fost judecata si achitata, in cele din urma.

Pariul lui Miley Cyrus cu unul dintre fratii Baldwin

In 2007, Stephen Baldwin, fratele actorului Alec Baldwin, a intalnit-o pe Miley Cyrus la un dineu la Casa Alba. Dornic de afirmare, Stephen a fost de acord sa-si faca un tatuaj cu initialele artistei in acea vreme, "H.M" (Hannah Montana) pentru a aparea in emisiunea ei.

Emisiunea lui Miley nu a mai fost difuzata, insa, din 2010, iar Baldwin nu a apucat sa apara in ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#pariuri ciudate, #pariuri celebre, #pariuri celebritati, #Miley Cyrus pariu Baldwin, #pariuri stupide , #stiri Miley Cyrus