Cum a câștigat un tânăr român 8 milioane de dolari: "Dacă tata mi-ar fi dat bani de Lamborghini, n-aș mai fi lucrat la Taco Bell"

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 14:23
9726 citiri
Cum a câștigat un tânăr român 8 milioane de dolari: "Dacă tata mi-ar fi dat bani de Lamborghini, n-aș mai fi lucrat la Taco Bell"
FOTO Instagram

Un milionar român din Statele Unite în vârstă de 24 de ani a stârnit controverse în mediul online cu afirmații sale despre bani. Acesta este de părere că orice tânăr de 20 de ani ar trebui să aibă o mașină sport.

Acuzat că nu ar fi muncit nicio zi în viața lui, tânărul a precizat că a început să lucreze încă din liceu.

Sebastian Ghiorghiu este născut în Statele Unite, însă părinții lui sunt originari din România.

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo", a spus Sebastian Ghiorghiu în clipul publicat pe rețelele de socializare.

Milionar la 24 de ani, tânărul susține că a câștigat 8 milioane de dolari în doar șase ani din diverse „aventuri” precum crearea unei agenții de publicitate pentru Google, Youtube și „drop-shipping”, care se referă la practica de comerț electronic ce constă în acceptarea comenzilor clienților, însă fără a păstra stocuri reale.

Potrivit acestuia, până la vârsta de 19 ani a avut nouă mașini.

„200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri”, scrie Știridiaspora.

Sebastian Ghioghiu a fost criticat pe Twitter pentru declarația sa lăudăroasă. Cineva l-a acuzat că nu a lucrat niciodată "o zi în viața lui".

„Dacă tata mi-ar fi dat bani de Lamborghini, nu aș mai fi lucrat la Taco Bell”, a răspuns românul într-o postare pe Instagram.

Cum a ajuns milionar

Părinții lui Sebastian Ghiorghiu s-au mutat în SUA din România în anii 1980. El a avut diverse slujbe în liceu, de la Taco Bell la o spălătorie auto. El a mai povestit în cadrul unui podcast publicat despre problemele cu banii pe care le avea familia lui, când era copil. Expresia „nu avem bani” i-a bântuit copilăria și l-a ambiționat să-și dorească să facă mulți bani. Tocmai de aceea și-a dorit să ajungă neurochirurg, știind că e una dintre cele mai bine plătite meserii, potrivit presei străine.

Când lucra la spălătoria auto, influencerul a cumpărat un Infiniti G35, care l-a inspirat pe tânăr să înceapă să facă afaceri cu mașini.

Apoi a renunțat la ideea de a face facultatea de medicină și a început să vândă proprietăți imobiliare, după ce a dat peste un coleg influent în domeniul finanțelor care obține un „venit pasiv” prin vânzarea de case și închirierea de proprietăți.

„Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc”, a descris Sebastian Ghiorghiu despre ce l-a inspirat. „Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”, a mai spus Sebastian Ghiorghiu în podcast.

La vârsta de 19 ani, milionarul român spune că a avut o avere netă de 70-80.000 de dolari datorită muncii sale în domeniul imobiliar, canalului YouTube și dropshipping-ului.

Acum, milionarul român ar fi făcut între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună, conform unui alt clip de pe Youtube.

Totuși, el aspiră să ajungă și mai departe. „Un milion pe lună ar fi cu siguranță un record pentru mine”, a declarat Ghiorghiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#milionari romani, #tanar, #SUA, #lamborghini, #afaceri , #stiri financiare