Militarul care ameninţă că se aruncă pe fereastră, în Timişoara, nu a renunţat la acest gest, de aproape 24 de ore. A cerut șaorma, țigări și apă

Vineri, 09 Iunie 2023, ora 07:58
6340 citiri
Militarul care ameninţă că se aruncă pe fereastră, în Timişoara, nu a renunţat la acest gest, de aproape 24 de ore. A cerut șaorma, țigări și apă
Pompierii au montat o pernă gonflabilă FOTO captură video/ opiniatimisoarei.ro

Bărbatul de 37 de ani din Timişoara, cadru militar, care ameninţă de joi dimineaţă că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc din municipiu nu a renunţat la acest gest nici peste noapte.

Vineri dimineaţă, el stă în continuare pe pervazul geamului, iar negocierile pentru a-l determina să renunţe la acest gest continuă.

Potrivit IPJ Timiş, barbatul încă stă, vineri dimineaţă, pe pervazul geamului şi nu a renunţat la gestul extrem.

Astfel, negocierile pentru a-l determina să renunţe continuă.

Bărbatul are un copil. A așteptat dimineața ca iubita si fiica lui sa plece de acasă, iar la scurt timp a fost observat într-o poziție nefirească pe geamul locuinței. Alarma s-a dat in momentul în care acesta a refuzat să răspundă la ușă și a și încuiat-o pentru ca nimeni să nu intre în apartament, potrivit opiniatimisoarei.ro.

În ultimele ceasuri, bărbatul a cerut o șaorma, țigări și apă.

Un bărbat de 37 de ani ameninţă, de joi dimineaţă, că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara, aflat pe Calea Şagului. Pompierii au montat o pernă gonflabilă.

Bărbatul este cadru militar, fiind subofiţer la Unitatea Militară 01109 Timişoara. El este angajat al MApN din 2007. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. El este necăsătorit şi are un copil.

La locul incidentului au mers poliţişti ai Secţiei 2 din Timişoara, un negociator din cadrul SAS Timiş şi militari din ISU Timiş, precum şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare.

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe, tot pe Calea Şagului din Timişoara, şi a fost găsită pe acoperişul de la intrarea în bloc. Aceasta a supravieţuit şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Eveniment Quarterly Report

Ce veste a primit Ovidiu Hațegan la revenirea acasă, după ce a fost delegat la Barcelona - Anwerp
Ce veste a primit Ovidiu Hațegan la revenirea acasă, după ce a fost delegat la Barcelona - Anwerp
Arbitrul Ovidiu Haţegan, revenit acasă după ce a fost delegat la meciul de marţi seară FC Barcelona - Antwerp, din Liga Campionilor, a ajuns pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia...
ANPC închide și Taverna Racilor din Timișoara
ANPC închide și Taverna Racilor din Timișoara
Comisarii de la Protecţia Consumatorului au amendat restaurantul Taverna Racilor din Timişoara cu 15.000 de lei şi au dispus oprirea temporară a activităţii, după ce au găsit peşte şi...
#militar, #Timisoara, #aruncat etaj , #stiri juridice