Mină marină descoperită pe o plajă din România. Acțiune de urgență a poliției de frontieră VIDEO

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 15:12
2112 citiri
Mină marină descoperită pe o plajă din România. Acțiune de urgență a poliției de frontieră VIDEO
Descoperită de polițiști în timpul unei misiuni, mina a fost distrăs joi după-amiaza FOTO Captură Video / Forțele Navale

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în timpul unei misiuni, pe plaja din zona localităţii Sfântu Gheorghe, o mină marină. Aceștia au declanșsat apoi procedurile specifice în astfel de cazuri.

UPDATE 18.01 Mina a fost distrusă în jurul orei 17.30.

Știre inițială:

"În data de 26.01.2023, o echipă de scafandri, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în timpul unei misiuni specifice defăşurate în zona localităţii Sfântu Gheorghe, au observat un obiect plutitor suspect, aproape de o plajă din zona localităţii Sfântu Gheorghe. Aceştia au procedat la monitorizarea cu atenţie a obiectului, ocazie cu care, în urma observării în detaliu, s-a constatat faptul că este o mină marină, aflată în derivă uşoara, la ţărm", se precizează pe site-ul Poliţiei de Frontieră.

Conform procedurilor specifice, poliţiştii de frontieră au instituit o zonă de siguranţă, şi asigură securitatea perimetrală, fiind informate autorităţile naţionale cu atribuţii în domeniu, activitatea fiind în desfăşurare, mai menţionează sursa citată.

#mina marina, #politia de frontiera, #plaja sfantu gheorghe , #politie