Oferte last minute în România pentru minivacanța de 1 Decembrie. Cât costă o noapte în ”Cealaltă Capitală”

Joi, 24 Noiembrie 2022, ora 23:34
3316 citiri
Oferte last minute în România pentru minivacanța de 1 Decembrie. Cât costă o noapte în ”Cealaltă Capitală”
Românii se vor bucura de o minivacanță de 1 Decembrie FOTO: Pixabay.com

Românii bugetari vor avea o minivacanță de 5 zile în intervalul 30noiembrie - 4 decembrie. Cei care vor să petreacă diferit în această perioadă, însă nu și-au rezervat din timp o cameră la munte, trebuie să știe că încă se mai găsesc câteva oferte.

Oferte în Râșnov

Dacă vrei să mergi în Râșnov, pentru 2 adulți timp de 3 nopți trebuie să scoți din buzunare 600 de lei.

Micul oraș brașovean are o istorie de peste 2.000 de ani, îți oferă numeroase străzi cu iz medieval pe care te poți plimba în voie și este o poartă de plecare către zeci de locuri unde poți face activități montane și poți descoperi natura în toată splendoarea ei.

Ce poți să faci în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, prețul unei camere pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, este de 740 de lei. Puteți să faceți o vizită la Târgul de Crăciun sau puteți merge la patinoar. De acolo, puteți să vă închiriați și patinele, așa că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru.

Dacă, în schimb, nu vă plac sporturile de iarnă sau nu știți să practicați niciunul, atunci puteți opta pentru o plimbare prin parcurile din oraș. Acestea sunt foarte frumoase și iarna.

Unde mai poți să te cazezi pe ultima sută de metri

În jurul sumei de 800 de lei, mai găsești camere disponibile la pensiunile din Petroșani sau Făgăraș. Dacă te gândești să pleci în Sinaia, trebuie să iei în calcul că pentru o cameră trebuie să scoți din buzunare peste 900 de lei, pentru 3 nopți. La fel și în Azuga sau în Brașov.

Alte destinații preferate de români

Satul Colibița este situat la poalele impunătorilor Munți Călimani, chiar pe malul lacului Colibița. Datorită acestei poziționări cu totul specială, Colibița este destinația cunoscută pentru cel mai curat aer de pe tot cuprinsul României.

Maramureșul este leagănul tradițiilor și a obiceiurilor care transformă sărbătorile într-o feerie. O scurtă vizită în Maramureș te poate purta într-o plimbare cu mocănița pe Valea Vaserului, vizită la Cimitirul Vesel de la Săpânța și la bisericile înalte din lemn.

Prețurile la cazările în Alba Iulia au explodat

O cameră într-un hotel de 3 stele din oraș poate ajunge să coste până la 1.700 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. Pentru cei care nu sunt dispuși să scoată din buzunar mii de lei pentru o noapte de cazare în ”Cealaltă Capitală” - sintagmă pe care o folosesc unii operatori de turism referindu-se la Alba-Iulia - există și camere în hotel de 4 stele, cu prețuri începând de la 450 de lei pe noapte pentru o persoană.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#minivacanta, #oferte, #last minute, #Sfantul Andrei, #1 decembrie , #1 Decembrie