Mircea Badea, despre Vladimir Putin: "Are comportament de divă, de starletă"
Mircea Badea / stiri Mircea Badea
Mircea Badea l-a criticat pe Vladimir Putin după invazia rușilor în Ucraina. Realizatorul tv a reacționat dur din cauza evenimentelor care-l au în prim plan pe președintele Rusiei. "Putin are un comportament de divă. De aceea a făcut faza cu stewardesele (n.r Putin a avut o întâlnire cu angajatele de la Aeroflot la ...
Mircea Badea, reacție incendiară: "Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea. Vreau să plec din România, absolut"
Sambata, 19 Martie 2022, ora 17:07 - Mircea Badea, reacție incendiară: "Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea. Vreau să plec din România, absolut"
Mircea Badea / Antena
Mircea Badea vrea să plece din România, dar nu ar ezita să se ducă pe front în cazul în care ar începe războiul și în țara noastră. Realizatorul TV se gândește tot mai serios să...
Mircea Badea și-a pierdut banii la finala Australian Open! Suma uriașă pariată pe rusul Medvedev: ”O fi bine?”
Luni, 31 Ianuarie 2022, ora 15:20 - Mircea Badea și-a pierdut banii la finala Australian Open! Suma uriașă pariată pe rusul Medvedev: ”O fi bine?”
Mircea Badea / stiri Mircea Badea
Cunoscutul prezentator de televiziune Mircea Badea (47 de ani) a fost unul dintre cei care au avut de suferit după finala masculină de la Australian Open, câștigată de Rafael Nadal contra...
Cum a luat Mircea Badea bani de la Dragoș Săvulescu, milionarul român prins în Grecia: "Nu aveam bani să trec strada de foame. Eram șomer"
Miercuri, 11 August 2021, ora 16:37 - Cum a luat Mircea Badea bani de la Dragoș Săvulescu, milionarul român prins în Grecia: "Nu aveam bani să trec strada de foame. Eram șomer"
Mircea Badea / Antena
Mircea Badea susține că a trecut prin clipe grele în viață. Realizatorul TV a povestit un moment inedit din tinerețea lui, atunci când i-a luat bani lui Dragoș Săvulescu la bowling....
Organizatorul galei in care Mircea Badea a fost facut KO in 5 secunde prezinta motivul pentru care cei doi s-au batut (Video)
Miercuri, 06 Februarie 2019, ora 12:06 - Organizatorul galei in care Mircea Badea a fost facut KO in 5 secunde prezinta motivul pentru care cei doi s-au batut (Video)
Mircea Badea / stiri Mircea Badea
Cristian Iordache a oferit primele explicatii despre gala in care Mircea Badea a fost facut KO in doar 5 secunde de Teodor Emi. Promotorul roman sustine ca scopul galei organizate, in weekend,...

Despre Mircea Badea

Mircea Radu Badea este un om de televiziune, care in prezent realizeaza emisiunea „In gura presei”, difuzata la Antena 1 si 3, un one-man show care se vrea a fi o satirica trecere in revista a ziarelor de a doua zi. In plus, este si prezentatorul unei emisiuni zilnice la Radio Zu, despre problemele soferilor in trafic.

Nascut 24 februarie 1974, in Bucuresti, Mircea Badea este de ani de zile iubitul unei alte moderatoare TV, Carmen Bruma, care in prezent lucreaza la Realitatea TV.

Desi este absolvent de Cibernetica, Mircea Badea a jucat roluri secundare si in cateva filme.

De asemena, a scris articole de opinie pentru cotidianul „Jurnalul National”.

Intr-o perioada a vrut sa intre in afaceri cumparand o fabrica de chibrituri impreuna cu prietenul sau Oreste Teodorescu, dar a esuat lamentabil.    

Mircea Badea este prieten foarte apropiat cu vedeta TV Teo Trandafir.

A consacrat expresia „Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”, la care a renuntat dupa ce Traian Basescu a fost reales presedinte al Romaniei in decembrie 2009.

Link-uri utile:

Mircea Badea
Mircea Badea

Data nasterii: 24 februarie 1974

Cariera:  - realizator radio si TV

Evenimente importante:  - accident de circulatie in 2007

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Mircea Badea, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.