Mircea Badea da in judecata DNA si pe Kovesi. Depune actiunea in instanta chiar azi

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 09:19
15293 citiri
Mircea Badea da in judecata DNA si pe Kovesi. Depune actiunea in instanta chiar azi
Foto: Facebook/Mircea Badea chiar el

Mircea Badea a anuntat, marti seara, ca miercuri deschide actiunea in instanta impotriva Laurei Kovesi, dar si a institutiei pe care o conduce, DNA.

"Maine depun actiunea in instanta impotriva DNA si a lui Kovesi, pentru ca institutia statului impreuna cu procurorul sef al DNA au incercat sa compromita un simplu cetatean, zicand despre mine ca am facut afirmatii mincinoase. Eu nu am facut nicio afirmatie mincinoasa. Nici macar una singura.

Maine ma duc si depun actiunea in instanta. E greu sa gasesti un avocat care sa-si asume o astfel de speta, normal, dar am gasit", a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Mircea Badea o da in judecata pe Laura Codruta Kovesi pentru calomnie: Tupeul duduii este insuportabil!

Acesta a precizat ca va depune actiunea in instanta la Judecatoria Sectorului 1.

Saptamana trecuta, Mircea Badea si Mihai Gadea au vorbit intr-o emisiune de la Antena 3 despre posibile implicari ale procurorului sef al DNA in dosarul trustului de presa Intact cu RCS-RDS. Badea a continuat subiectul si pe blogul sau, intr-o postare cu titlul "Doamna Kovesi aresteaza competitorii iubitului?!??!?".

Badea a comentat presupusa relatie a Laurei Codruta Kovei cu Florin Nemes, actor si coordonator marketing si PR la compania RCS&RDS, companie cu care Antena3 are pe rol un proces de santaj.

"Catavencii scriu ca pe iubitul doamnei Kovesi il cheama Florin Nemes si este mare director de PR la RCS-RDS si actor in reclamele cu puscariasi (?!?!?) la telefonia DIGI. Si fostul sot al doamnei Kovesi a lucrat tot la RCS-RDS. Campaniile de imagine camuflate inabil in interviuri, doamna Kovesi le realizeaza la DIGI.

RCS-RDS facea plangere penala la DNA imptoriva trustului INTACT, iar DNA il aresta pe Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. Intrebarea din titlu se naste natural. Am vorbit aseara in detaliu despre asta. Am prezentat si capturi de pe pagina de Facebook a domnului Nemes, dansul share-uind injuraturi oribile la adresa mea si a telespectatorilor Antena3", a notat realizatorul de la Antena 3.

A doua zi, DNA a transmis intr-un comunicat ca "afirmatiile mincinoase si denigratoare" facute la emisiunile In gura presei si Sinteza zilei, transmise la data de 4.05.2016 la postul de televiziune Antena 3 nu vor ramane fara reactie.

In replica la comunicatul DNA, Badea a anuntat pe blog si pe Facebook ca o da in judecata pe Laura Codruta Kovesi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Mircea Badea judecata Kovesi, #Mircea Badea judecata DNA, #Mircea Badea DNA Kovesi , #Antena