Mircea Badea isi ataca sistematic o colega de trust. Vedeta da replici dure doar pe Facebook

Joi, 02 Iulie 2015, ora 10:44
18512 citiri
Mircea Badea isi ataca sistematic o colega de trust. Vedeta da replici dure doar pe Facebook
Foto: Antena 3

De doua zile, Delia Matache, jurat la emisiunea "X Factor" de la Antena 1, este atacata de Mircea Badea, coleg de trust cu artista, din cauza unor melodii, care s-au bucurat de mare succes.

Prezentatorul TV, in emisiunea sa de la Antena 3, a insinuat initial ca melodia "Da, mama", lansata recent de Delia, ar fi plagiata dupa "Sing For The Moment", interpretata de Eminem.

Miercuri seara, Mircea Badea a continuat in acelasi fel, sustinand ca si piesa "Inimi desenate" a Deliei seamana cu "Kiss the rain", cantata de Billie Myers.

"Dupa ce am pus niste melodii pe post. Am pus si eu o intrebare, nici macar nu am facut o afirmatie si ma pomenesc cu niste reactii foarte dure pe Facebook", a spus Mircea Badea, adaugand ca cineva i-a transmis ca "Diaspora este alaturi de Delia in razboiul cu tine".

Mircea Badea, in postura de actor - in ce film joaca (Video)

"Dumnezeule! Dupa razboiul cu Basescu, am inceput razboiul cu Delia? Nu imi dati vestea asta. Cu Basescu te mai poti pune, dar totusi nu cu Delia", a continuat el. "Dar ce am facut? Am dat niste muzica pe post. Platesc drepturi de autor. Le bag bani in buzunar. Si lu' colega de trust Delia, si lu' colegu' de trust Eminem. Trebuie sa fiu coleg de trust si cu Eminem", a adaugat Badea.

In acelasi timp, pe pagina de Facebook Delia o persoana a comentat ca melodia "Da, mama" ar fi un cover dupa cea a lui Eminem, iar daca lui Mircea Badea artista nu i-a oferit o replica, de data aceasta a reactionat dur.

"Cu un minim de cultura muzicala..ai fi stiut ca 'originalul' este cantat de Aerosmith (Dream on)! Varianta lui Eminem e doar in remake. Piesele sunt in tonalitati diferite...cu linii melodice total diferite...cu metrica diferita.

Totul e diferit si totusi unei urechi neavizate (ca sa nu zic afoane) i se pare ca 'aude' potriveli! Daca eu am ochi verzi si Gigel are ochi verzi inseamna ca suntem aceeasi persoana? Nu!;)))

Pentru mine doua vinuri diferite au acelasi gust! Pentru ca nu ma pricep la vinuri n-am sa simt mari diferente. La fel si perceptia ta asupra unei melodii poate fi eronata..sau superficiala", a comentat Delia.

In incheierea postarii, artista a notat cateva hashtaguri care formeaza mesajul: "Suferim de boala ne pricepem la tot".

Urmariti mai jos melodiile Deliei si cele despre care se spune ca ar fi fost surse de inspiratie.

Delia - Da, mama

Eminem - Sing For The Moment

Delia - Inimi Desenate

Billie Myers - Kiss The Rain

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Badea atac Delia, #Mircea Badea plagiat Delia, #mircea badea Delia Matache , #Antena