Mircea Badea, reactie virulenta dupa ce Kovesi a castigat procesul cu Antena 3

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 17:24
17462 citiri
Mircea Badea, reactie virulenta dupa ce Kovesi a castigat procesul cu Antena 3
Foto: Facebook/Mircea Badea chiar el

Mircea Badea a reactionat virulent dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis ca Antena 3 si mai multi jurnalisti sa plateasca daune de 250.000 de lei procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

"Onorata instanta vrea sa-i platim 60.000 de euro lui Kovesi. Atata costa ca sa spui o evidenta: ca l-a protejat pe fratele lui Basescu pana cand am dat noi imaginile cu porcul vorbind despre morman.

Riscurile pe care ni le-am asumat in lupta cu sistemul mafiot sunt reale, iar repercusiunile crancene: ani de puscarie si sume uriase de platit. Asta in timp ce publicul e, uneori, reprosant si exigent: 'Nu le-o mai ziceti la fel de tare!' E, na?!?! Sigur, vorbesc despre cei interesati de subiect. Foarte multi au creierul neted si se uita sedati la seriale cu melteni sau la emisiuni cu bucatari, buci sau cantaciosi", a scris pe pe blog Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "In Gura presei" de la Antena 3 sustine ca Romania "nu e stat de drept ci sistem mafiot, nu e libertate de exprimare ci dictatura, nu e limba rusa, ci limba engleza, nu e democratie, ci colonie. Si, mai important decat orice, nu prea mai e popor, ci mamaliga".

Kovesi a castigat pe fond procesul cu Antena3: Cati bani va primi

In finalul mesajului sau, Mircea Badea se intreaba de unde vor face rost de bani pentru a achita suma respectica. "Din meditatii?", a adaugat el ironic, referindu-se la modalitatea in care presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a obtinut bani pentru a-si cumpara casele din Sibiu.

Tribunalul Bucuresti a decis vineri ca Antena 3, jurnalistii Mihai Gadea, Razvan Savaliuc, Bianca Nae si analistul Mugur Ciuvica sa plateasca in solidar daune morale in valoare de 250.000 de lei procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru o serie de declaratii facute la adresa ei.

Procesul a fost inaintat din cauza declaratiilor facute in emisiunea "Sinteza zilei" din 19 iunie 2014, cand Kovesi a fost acuzata ca a musamalizat ancheta in dosarul in care se efectuau cercetari fata de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si Mircea Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Mircea Badea proces Kovesi, #Antean 3 pierdut proces Kovesi, #Antena3 bani Kovesi proces , #Antena