Petitie cetateneasca: Felix, da-l afara pe Mircea Badea!

Miercuri, 09 Iulie 2008, ora 10:45
17170 citiri
Petitie cetateneasca: Felix, da-l afara pe Mircea Badea!

"Maine chiar dumneavoastra puteti fi injurat!", asa se incheie petitia pentru demiterea lui Mircea Badea. Un grup de cetateni nemultumiti solicita trustului "Antena 3" (corect: Intact) sa il dea afara pe realizatorul TV Mircea Badea, "deoarece are un limbaj inadecvat, jigneste orice cetatean ce vrea sa-si exprime o parere".

Cererea neobisnuita este postata pe www.petitieonline.ro si a strans pana acum (miercuri, ora 10) peste 100 de semnaturi. Imediat a aparut si o contrapetitie de sustinere a lui Badea, care a strans peste 1.600 de semnaturi.

Iata textul petitiei initiale:

"Noi cetatenii de rand solicitam demiterea lui Mircea Badea de la emisiunea IN GURA PRESEI si totodata de la trustul Antena, deoarece are un limbaj inadecvat, jigneste orice cetatean ce vrea sa-si exprime o parere.

Rog Antena 3 sa puna un om competent, capabil sa ne dezvaluie noutatile de zi cu zi.

Semnati aceasta petitie pentru destituirea lui Mircea Badea de la Antena 3.

Maine chiar dumneavoastra puteti fi injurat de acest individ."

Se pare ca initiatorul este tatal unei fete de clasa a sasea, care a primit o carte porno premiu la scoala, lucru despre care Badea a vorbit intr-o emisiune saptamana trecuta. Omul a inteles totul pe dos, s-a suparat si i-a trimis lui Mircea Badea o scrisoare cu ce-l supara, rezultatul fiind ca a fost luat peste picior.

Cei care semneaza pot sa si comenteze referitor la prestatia lui Badea pe micul ecran. Nu putine sunt jignirile la adresa "micutului".

Banceanu Vasile scrie "un tip agasant si lipsit de inteligenta si intelepciune. Prezinta o mare doza de infantilitate si nicidecum nu are fata de vedeta".

Nicolae Crefelean adauga "in ultimele luni a avut mult prea multe interventii in care a dat dovada de comportament anti-social. Nu toata Politia este corupta, nu toate institutiile sunt corupte, deci nu este indreptatit sa transmita printr-o televiziune mesaje prin care incurajeaza oamenii sa-si faca singuri dreptate, prin violenta. Este aberant. Singura masura violenta importiva lui ar fi sutul in fund, afara din televiziune. Daca nu isi schimba atitudinea nu are ce cauta "pe sticla"."

Diana Dumitrescu este vehementa si da o tenta politica discutiei: "Mircea Badea e sluga desavarsita a lui Voiculescu, care latra in dreapta si stanga pentru a-i face pe plac stapanului. Limbajul de mahala si stilul golanesc, de puber needucat, sunt reperele dupa care se recunoaste acest personaj. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca se foloseste de emisiunea pe care o are pentru rafuieli personale, ceea ce denota o crasa lipsa de profesionalism".

Mai sec, Marian crede ca "De la o vreme Badea a devenit prea infumurat, se crede atotstiutor si omnipotent, misogin si bigot. Bravadele lui nu mai au haz".

In apararea lui Badea au sarit mai multi internauti, la fel de binevoitori cu insultele. "Domnilor idioti, daca nu va convine ceva, ati putea sa schimbati canalul. Daca vi s-a defectat telecomanda, sunt in piata din alea Pilot care merg la ori televizor. Dar lasati-o dracu' de petite impotriva lui Mircea Badea. Baiatul ala chiar are curajul de a spune lucrurilor pe nume, intr-o maniera originala dar avizata si documentata", scrie Liviu.

"De ce as semna porcaria asta de petitie? ca spune lucrurilor pe nume? poate aveti treaba oameni..nu va place..schimbati postul :)", este de parere Miahela P.

Iar Crina adauga: "Mie imi place sa adorm zambind si el ma amuza. Lasati-l in pace!"

Mircea Badea a reactionat la aceasta petitie in stilul sau caracteristic in emisiunea de marti seara. I-a ironizat pe initiatorii petitiei, de la idee pana la virgulele lipsa din text.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

„E un lux!”. Cetățenii unui important oraș al României au ajuns să semneze petiții prin care cer primăriei amenajarea unei săli de cinema
„E un lux!”. Cetățenii unui important oraș al României au ajuns să semneze petiții prin care cer primăriei amenajarea unei săli de cinema
Tulcea, reședința județului cu același nume, are o problemă rar întâlnită în ziua de azi, când divertismentul înregistrează încasări-record. Cetățenii din orașul cu ieșire la...
Emisiunea lui Mircea Badea, scoasă duminică din grila de programe: ”Pentru că atac ilegal și neprovocat”
Emisiunea lui Mircea Badea, scoasă duminică din grila de programe: ”Pentru că atac ilegal și neprovocat”
Emisiunea "În gura presei” de pe Antena 3 CNN, prezentată de Mircea Badea, a fost scoasă duminică seară din grila de programe a postului TV. ”În gura presei”, una dintre cele mai...
#demitere, #mircea badea, #petitie , #Antena