Scandalul Turcescu - Badea: Datorii la Fisc, pseudonime puerile si reactii furibunde

Miercuri, 22 Iunie 2011, ora 08:14
5133 citiri
Scandalul Turcescu - Badea: Datorii la Fisc, pseudonime puerile si reactii furibunde

Scandalul care ii are ca protagonisti pe realizatorul Antena 3, Mircea Badea, si jurnalistul Robert Turcescu de la B1 continua cu un nou episod.

Dupa ce Robert Turceascu a scris pe contul sau de Facebook ca Mircea Badea are datorii de 320.000 de lei catre Fisc, Jurnalul National a publicat un articol extrem de dur la adresa lui Turcescu.

"Robert Turcescu e neinfricat si demn cand trebuie sa calce in picioare politicienii de opozitie pusi la index de regimul portocaliu si slugarnic ca un vierme cand marimile zilei ii trec pragul locantei. Sare cu picioarele pe Ponta si se pune capra in fata lui Blejnar. Spumega la adresa ziaristilor cu pareri antiregim si-i preamareste organizat pe cei aflati pe statele de plata ale oranjadei de partid si de stat", scria autorul care ca se ascunde in spatele unui pseudonim, Oana Croatu.

Evenimentul Zilei subliniaza ca pseudonimul folosit face referire la Oana Sarbu, iubita jurnalistului Robert Turcescu.

In replica, Robert Turcescu sustine ca derapajul deontologic al Jurnalului National si al lui Mircea Badea nu l-a surprins si nici nu l-a enervat.

"Reactia furibunda si cu atacuri personale a lui Mircea Badea insusi, dar si a organelor de presa in jurul carora Mircea Badea graviteaza nu ma mira, nici nu ma intristeaza, nici nu ma enerveaza", a declarat Turcescu, comentand articolul semnat Oana Croatu.

Turcescu: Mircea Badea si Mihai Gadea au datorii de sute de mii de lei la Fisc

"Articolul imi confirma faptul ca i-am indispus teribil - si aici folosesc un eufemism - pe toti cei care, declarandu-se 'apostoli' in slujba proletariatului, au omis ei insisi sa-si plateasca impozitele catre stat. Indiferent de cate injuraturi mi-ar tranti in presa si pe bloguri, raspunsul meu e unul singur si foarte simplu: Daca tot traiti in Romania si asta va ocupa tot timpul, faceti bine si platiti-va impozitele catre stat", a adaugat Robert Turcescu.

Citeste si:
USR, un butoi cu pulbere după ultimul scandal al alegerilor din diaspora. Cioloș pierde autoritate în partid
USR, un butoi cu pulbere după ultimul scandal al alegerilor din diaspora. Cioloș pierde autoritate în partid
Noi tensiuni au izbucnit în USR după ce mai mulți membri incomozi din filiala Diaspora au fost excluși din partid ca urmare a alegerilor pentru șefia filialei. Aceștia susțin că fostul...
Fiul baronului PSD Dumitru Buzatu, numit secretar de stat prin decizia premierului Nicolae Ciucă
Fiul baronului PSD Dumitru Buzatu, numit secretar de stat prin decizia premierului Nicolae Ciucă
Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă. Decizia a fost publicată,...