Voiculescu, 10 ani la inchisoare. Vedetele Antena 3 merg "la plimbare", la Cotroceni (Video)

Sambata, 09 August 2014, ora 08:36
10201 citiri
Voiculescu, 10 ani la inchisoare. Vedetele Antena 3 merg "la plimbare", la Cotroceni (Video)

Vedetele Antena3 au anuntat vineri seara ca bucurestenii pot veni duminica dupa-amiaza la o "plimbare" in jurul Palatului Cotroceni.

Sentinta in dosarul ICA de vineri nu a insemnat doar incarcerarea lui Dan Voiculescu, ci si un sechestru pus pe sediul Antena 1 si Antena 3, ceea ce a determinat jurnalistii si vedetele celor doua posturi sa realizeze o transmisiune maraton, in care sa isi manifeste nemultumirea fata de decizia Curtii de Apel Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, Mircea Badea si ulterior alte celebritati ale postului, Mihai Gadea, Dana Grecu, Razvan Dumitrescu, au anuntat ca duminica, 10 august, incepand cu ora 17, se vor "plimba" in jurul Palatului Cotroceni.

Reprezentantii Antena 3 s-au ferit sa invite deschis lumea sa li se alature, pentru ca un protest neautorizat ar putea fi sanctionat de politie, de aceea au folosit termenul de plimbare, care este libera si nerestrictionata.

"Eu voi iesi in strada si-i voi spune locatarului abuziv de la Cotroceni: Iesi afara, javra ordinara! Nu stiu daca mai sunt si altii ca mine si daca va mai veni cineva cu mine... Vreau sa vad ce vor face telespectatorii Antenei 3: se vor rezuma doar sa se uite la TV sau vor face ca mine?", a spus Mircea Badea.

Ulterior, a aparut pe post si pe site-ul Antena 3 si un material promo, care anunta aceasta "plimbare a libertatii". Respectivul filmulet aminteste telespectatorilor momentul iulie 2012, cand peste 7 milioane de romani au votat pentru demiterea lui Traian Basescu si acest lucru nu s-a intamplat. Atunci, jurnalistii de la Antena 3 au organizat alta "plimbare" de protest la Cotroceni.

"Am fost prea putini si tocmai de aceea abuzurile au continuat. Astazi Antena 3 a fost confiscata, victima a unui abuz urias. Ati demonstrat de fiecare data ca sunteti cu noi. Noi ne plimbam duminica, de la ora 5, in jurul Palatului Cotroceni. Voi ce faceti?", se arata in promo-ul Antena 3.

Voiculescu, condamnat Un deceniu dupa gratii, sediile Grivco si Antena 3 - confiscate

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Totodata, judecatorii au decis sa-i confiste lui Dan Voiculescu mai multe terenuri, dar si imobilul in care se afla postul Antena 3 si sediul Grivco.

Confiscari pe banda rulanta, de la apartament si bani la sediul Antena 3

Proprietatile vor trece in patrimoniul statului, in vederea recuperarii unei parti din prejudiciul din acest dosar, evaluat la 60 de milioane de euro.

Citeste si:
USR obține în instanță organizarea unui referendum de demitere a unui primar PNL: „Poporul te pune în funcţie şi poporul te poate da jos”
USR obține în instanță organizarea unui referendum de demitere a unui primar PNL: „Poporul te pune în funcţie şi poporul te poate da jos”
Organizarea referendumului de demitere a primarului PNL din Dumbrăviţa, judeţul Braşov, Popa Zachiu, pentru care au semnat peste 1.100 de locuitori ai comunei, merge mai departe, anunţă...
Cum s-a îngrășat morbid aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
Cum s-a îngrășat morbid aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
În contextul în care România se apropie din ce în ce mai mult către o criză economică, numărul angajaților la stat crește de la lună la lună. Totodată, deși premierul Nicolae Ciucă a...