Se casatoresc sau nu Carmen Bruma si Mircea Badea - ce zice prezentatoarea TV

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 10:35
7093 citiri
Se casatoresc sau nu Carmen Bruma si Mircea Badea - ce zice prezentatoarea TV
Foto: Facebook/Carmen Bruma Oficial

Carmen Bruma si Mircea Badea vor deveni parinti in 2014 si, cum este firesc, toata lumea se intreaba cand urmeaza casatoria. Prezentatoarea TV a vorbit sincer despre acest subiect, insa raspunsul nu era cel asteptat.

"Sunt atatea acte si contracte de semnat in viata mea, incat sa-mi mai asum inca unul asa de buna voie...", a declarat Carmen Bruma la Kanal D.

Prezentatoarea de la Realitatea TV a vorbit si despre momentul in care a ramas insarcinata. Ea a mentionat ca totul a fost planificat si ca sarcina nu a reprezentat nicio surpriza pentru ea sau pentru partenerul sau Mircea Badea.

"Nu a fost un accident, pentru ca am aflat demult de mijloacele contraceptive. Daca am face un calcul, asa ar iesi ca in vacanta s-a intamplat (in vacanta din Croatia - n.red.). Nu m-a violat. Am decis ca este momentul sa avem si aceasta experienta. Am decis de comun acord si am trecut la treaba. S-a intamplat mult mai repede decat ne-am fi asteptat (...) Nu a fost o surpriza. Stiam ca avem acest 'proiect' de viitor comun si nu a fost cazul sa ne jucam. Mircea a reactionat firesc", a adaugat ea.

Mircea Badea si Carmen Bruma stiu sexul copilului

Carmen Bruma a mentionat ca a trecut de perioada critica in care avea greturi. De asemenea, ea a mai spus ca are mult mai multa grija la alimentatie decat avea inainte de primirea vestii.

"Am intrat in patru luni. Am depasit faza critica, in sensul ca nu am mai avut acele senzatii puternice de greata ca in primul trimestru. Sper sa decurga normal sarcina. O sa ma straduiesc sa fac tot ceea ce depinde de mine. O sa imi supraveghez alimentatia poate mai mult decat pana acum, pentru ca sanatatea viitorului copil depinde mult de felul in care se alimenteaza mama. Am decis sa fiu foarte bine informata. Nu am avut niciun del de pofta", a completat ea.

In ceea ce priveste data nasterii, Carmen Bruma a marturisit ca si-ar dori foarte mult ca mostenitorul lor sa vina pe lume chiar de ziua sa, pe 9 mai.

"10 mai este data estimativa a nasterii, iar ziua mea este pe 9 mai. Eu sper sa se intample de ziua mea!", a precizat prezentatoarea TV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Carmen Brumacasatorie Mircea Badea, #Carmen Bruma Mircea Badea, #Carmen Bruma insarcinata, #Carmen Bruma sarcina, #Carmen Bruma copil , #Carmen Bruma