Mircea Badea anunta un protest "care sa cutremure Romania": Basescu sa-si ia elicopter!

Marti, 12 August 2014, ora 12:32
16119 citiri
Mircea Badea anunta un protest "care sa cutremure Romania": Basescu sa-si ia elicopter!
Foto: Antena 3

Realizatorul TV Mircea Badea sustine ca ar putea fi organizat un protest "de o sa cutremure Romania", subliniind ca manifestatia de duminica de la Palatul Cotroceni a fost "chiar o plimbare". De asemenea, i-a transmis presedintelui Traian Basescu "sa-si ia elicopter".

"Observ ca exista o intreaga propaganda dezlantuita intr-un mod dement, (...) de-a dreptul boala mintala. (...) Vreau sa-i asigur pe astia de la propaganda ca aia de la Cotroceni chiar a fost o plimbare. Le promit ca vor vedea un protest. Diferenta dintre plimbare si protest e enorma. Plimbarea a fost fix o plimbare. Protestul e unul cu strigaturi, cu atitudine, e unul de o sa cutremure Romania. Vor vedea in priza directa care este diferenta dintre protest si plimbare.

(...) Mie nu mi-e frica de parnaie. Tot sistemul asta abject nu are ce sa-mi faca. Ma doare-n cot de parnaia voastra. Romania va vedea si va participa la un protest. Basescu sa-si ia elicopter. Bine, are, dar sa fie sigur ca-i merge", a spus Mircea Badea, luni seara, la Antena 3.

Protest Antena 3 la Cotroceni: Jurnalisti agresati, "jos Basescu" si amenintari cu noi "plimbari"

Acesta a anuntat dezvaluiri cu o persoana care "sustine financiar aproape un sfert din aparatul de propaganda basista".

"Vor vedea imagini mult mai tari decat cele cu Mircea Basescu. Ii asigur ca exista. Este vorba despre unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, sustine financiar aproape un sfert din uriasul aparat de propaganda basista. Sustine financiar oameni din jurul lui Traian Basescu. Cum ar fi consilieri prezidentiali in functie. Le ofera sume uriase.

Repet, la vedere, nu vorbesc din ce am auzit, din ce mi s-a parut. Sursa este publica, sunt acte care nu pot fi negate. In zilele viitoare, curand, oamenii din Romania vor vedea imagini chiar mai ingrozitoare decat cele cu Mircea Basescu care a luat morman", a mai spus Mircea Badea.

Voiculescu, 10 ani de inchisoare: Badea si Gadea, reactii dure: Decizie dementa, scelerata, criminala

Duminica a avut loc, in jurul Palatului Cotroceni, o "plimbare" a unor sustinatori ai Antena 3, care insa s-a transformat intr-un adevarat protest si care a degenerat in violente, jurnalisti ai postului de televiziune B1 TV fiind agresati.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Mircea Badea Antena 3 protest, #Mircea Badea plimbare Cotroceni, #Mircea Badea Basescu elicopter , #In gura presei
Comentarii
Poza zambila
zambila
rank 1
puii astia de varan n-au creier ...o carantina pt ei se poate ?