Mircea Badea: Bendeac e bolnav pe bune. La cap

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 17:02
6589 citiri
Mircea Badea: Bendeac e bolnav pe bune. La cap
Foto: Facebook/Mircea Badea chiar el

Mircea Badea a declarat, marti, ca Mihai Bendeac este "bolnav la cap", dupa ce actorul s-a plans ca realizatorul de la Antena 3 l-a atacat in ultimele zile din cauza emisiunii iComedy.

"Vad ca domnul Bendeac afirma ca l-am atacat. Poate ca in vena nu intra doar perfuziile pentru tratament, altfel nu inteleg de unde iluzia atacului. Daca doreste, ii pot arata ce inseamna ca sa aiba proprietatea termenilor. (...) Credeam ca sunteti bolnav inchipuit, acum imi dau seama, domnule Bendeac, ca sunteti bolnav pe bune. La cap", a scris Mircea Badea pe blogul sau.

Realizatorul TV a vorbit si despre initiativa lui Bendeac de a-l invita pe Radu Banciu in emisiunea sa, lucru de neconceput pentru Badea si conducerea televiziunii.

Bendeac, primele explicatii: De ce a ajuns la cutite cu Antena 1 si Antena 3

"Cat despre invitarea in prime time la Antena1 a unui bolnav mintal care ne-a injurat de morti si de familii pe toti de pe aici, perfuziile trebuie bagate direct in capul care a emanat o astfel de monstruozitate. Daca te caci in sufrageria unor oameni nu poti spune ca e dreptul tau la libera exprimare", a continuat el.

Mai mult, prezentatorul emisiunii "In gura presei" i-a transmis lui Bendeac ca "Adrian Sarbu te-ar fi calcat cu trenul fix in sufragerie doar daca iti trecea prin cap asa ceva, nu daca mai si rosteai".

Mihai Bendeac a afirmat, miercuri, intr-o postare pe Facebook ca Mircea Badea l-a atacat pe reteaua de socializare, cat si in timpul emisiunilor sale.

Actorul a anuntat luni ca cel mai probabil emisiunea iComedy va fi desfiintata, iar apoi a revenit si a expus cauzele pentru s-ar putea intampla acest lucru, aratand ca a fost cenzurat, interzicandu-i-se parodierea angajatilor trustului din care face si el parte.

A.G.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Badea Bendeac bolnav cap, #cearta Badea Bendeac, #Mircea Badea atac Bendeac, #Mihai Bendeac iCOmedy , #In gura presei
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Poza Constant
Constant
rank 5
In schimb Badea este normal! :-))))