Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mircea Badea, chemat la politie si la Judecatoria Sectorului 1

Luni, 20 Aprilie 2009, ora 18:10
10068 citiri
Mircea Badea, chemat la politie si la Judecatoria Sectorului 1

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 1 si Antena 3, a primit citatie, luni, sa se prezinte marti, 21 aprilie, la politie.

Citatia este in cazul de acum un an, cand el si colegul Mihai Gadea, moderatorul de la "Sinteza Zilei", au fost implicati intr-un scandal cu niste paparazzi, care s-a lasat masini busite.

"Destinatar: Badea Mircea Radu. Va facem cunoscut ca sunteti invitat a va prezenta in ziua de 21.04.2009, orele 15.30 la Sectia 13 Politie din Bucuresti, str. Ciucea, nr.2, et.1, cam.11. Prezentarea dvs. la data si ora indicata mai sus este absolut necesara.... Tocmai am primit asta. O fi bine?", anunta Mircea Badea pe blogul sau.

"Am reusit sa aflu ca am un mandat de aducere la Judecatoria Sectorului 1. Stiti ce judecatorie e asta, da? O sa va povestesc mai multe mai tarziu, daca aflu si daca o sa pot intra pe net. Daca nu, in emisiune diseara", a adaugat Badea pe blog.

Badea a mai primit un plic, pe 7 aprilie, in care i se aducea la cunostinta ca a primit NUP, dupa ce Turlui Laurentiu, cel care i-a lovit masina, "a formulat o plangere penala prin care a reclamat faptul ca, in zilele de 14, 15 si 16 ianuarie 2008, a fost insultat, calomniat si amenintat de catre numitul Badea Mircea, atat nemijlocit, cat si prin intermediul emisiunii televizate al carei realizator este acesta, respectiv "In gura presei", difuzata de posturile Antena 1 si Antena 3".

"Cand am ajuns azi-noapte acasa, ma astepta un plic pe care scria "Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti". Hait !!!! Naspa! Tocmai in contextul asta ?!?! Gigi, hai ca vin. Scoate tablele, zarurile si fa-ti incalzirea. Am deschis cu miscari febrile plicul, tragand cu ochiul catre usa de la baie, sa nu sara de acolo mascatii pe mine.

Mai tineti minte cumva intamplarea de acum mai bine de un an cu alde Mihai Gadea, moi, si paparazzii, cand m-am ales cu masina facuta zdrente, iar un umflat de la volanul unei vectra se facea ca da peste mine de fata cu politia? Ei bine, dupa ce m-a reclamat la CNA ca l-am insultat pe post, umflatul tupeist mi-a facut si o plangere penala. De atunci se cereceteaza cauza in dosarul in care am dat si cu subsemnatul", scria Badea pe blog pe 7 aprilie.

In scrisoarea primita era anuntat ca "actele premergatoare efectuate in cauza nu au reliefat pretinsele amenintari primite nemijlocit de catre persoana vatamata. In ceea ce priveste amenintarile adresate prin intermediul emisiunii televizate,..., se apreciaza ca acestea nu sunt de natura a produce temere,.....

Pentru aceste considerente, in baza art. 228 al. 6 la art. 10 lit. b Cpp, confirm propunerea de neincepere a urmaririi penale fata de numitul Badea Mircea Radu, pentru infr. prev. de art. 205 C.p, art. 206 C.p si art 193 C.p., cu aplic art. 41 alin 2 C.p. ...... semnat procuror......".

Povestea de acum un an suna cam asa: in urma cu un an, pe 15 ianuarie 2008, dupa ce a incheiat emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3, Mihai Gadea a plecat spre casa. A observat ca este urmarit de o masina necunoscuta.

"Le-am aratat ca am vazut ca ma urmaresc ducandu-i pe toate strazile", a povestit Gadea. Intrigat de ce i se intampla, acesta i-a telefonat lui Mircea Badea, si impreuna au hotarat sa opreasca autoturismul urmaritorilor.

"Mi-a dat mie telefon, nu stiu, si eu am zis: adu-i la Romexpo, nu stiu, nu mi-a venit alta idee mai buna, zic sa stam de vorba cu ei, sa vedem cine sunt", a relatat Mircea Badea.

Blocati intre cele doua masini, paparazzii au incercat sa fuga. "Ei au dat cu spatele, m-am dat la o parte si au intrat in masina mea", a declarat Badea.

Jurnalistii Antenei au chemat politia, iar paparazzii si-au chemat in ajutor colegii, care s-au aratat agresivi. Cu totii au ajuns la politie.

A.T.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Mircea Badea mandat, #Badea Gadea paparazzi, #Badea masina lovita , #In gura presei
Comentarii
Poza GELU FLOCEA
GELU FLOCEA
rank 5
N-ar fi rau daca s-ar muta Antenele la Jilava si ar emite de acolo,iar ciutacii de serviciu ar comenta de la fata locului pentru seful lor drag DAN VOICULESCU!