Radu Moraru: Am reactionat la blestemele lui Mircea Badea

Duminica, 09 Octombrie 2011, ora 20:40
6604 citiri
Radu Moraru: Am reactionat la blestemele lui Mircea Badea
Foto: Realitatea TV

Razboiul purtat intre Mircea Badea si Radu Moraru a ajuns la tribunal, realizatorul "Nasul" anuntand ca-i va face plangere penala realizatorului "In Gura Presei", pentru amenintarile cu moartea pe care acesta din urma le-a publicat pe blogul sau.

"Eu l-am acuzat ca nu e suficient de barbat atunci cand Voiculescu ii spune in ureche ce trebuie sa spuna sau sa faca, si i-am mai spus ca este un ventilator care improasca pe toata lumea cu noroi. Nu a fost vorba de un limbaj suburban, eu am reactionat la blestemele pe care le spune el pe post. Nu poti sa taci si sa nu replici la niste blesteme de tipul 'mori!'", a declarat Radu Moraru duminica seara, la Realitatea TV.

Radu Moraru a precizat ca nici nu-si mai aminteste cand a inceput "razboiul" cu Mircea Badea. "In momentul in care Badea spune 'mori' si exista doi descreierati care iti dau in cap pe strada, ce ar trebui sa fac?", a mai spus Radu Moraru.

Saptamana trecuta, Mircea Badea l-a ironizat, in stilu-i specific pe Radu Moraru vizavi de esecul acestuia in cazul televiziunii pe care a infiintat-o de curand "10TV".

"Nasul" a dat un raspuns pe blog si l-a ironizat la randul sau pe Mircea Badea, care a reactionat si el, incheindu-si postarea cu urarea "Mori!" la adresa fostului jurnalist de la B1TV.

Iar Radu Moraru a scris din nou, abordand un ton mai serios si chiar a spus clar ca-l va da in judecata pe Badea.

Dupa cum era de asteptat, Badea i-a raspuns din nou:

"Mitomanul Radu Marou' face ce stie mai bine: minte cu tupeu basist. Isi asuma ca un smenar basist lipsa reclamei Toyota de pe acest blog. Adevarul e unul singur: s-a terminat contractul. Eu conduc in continuare insa aceeasi masina", a scris realizatorul emisiunii "In Gura Presei".

#mircea badea radu moraru, #radu moraru dat judecata mircea badea , #In gura presei