Mircea Badea și-a pierdut banii la finala Australian Open! Suma uriașă pariată pe rusul Medvedev: ”O fi bine?”

Luni, 31 Ianuarie 2022, ora 15:20
8350 citiri
Mircea Badea și-a pierdut banii la finala Australian Open! Suma uriașă pariată pe rusul Medvedev: ”O fi bine?”
Mircea Badea

Cunoscutul prezentator de televiziune Mircea Badea (47 de ani) a fost unul dintre cei care au avut de suferit după finala masculină de la Australian Open, câștigată de Rafael Nadal contra rusului Daniil Medvedev.

Astfel, se pare că Mircea Badea a devenit mai ”sărac” cu 5.000 de lei, suma pe care a investit-o la pariuri, mizând pe victoria lui Medvedev, la cotă de 1,59.

Vedeta de televiziune a precizat că întrega sumă pariată fusese câștigată de el cu ajutorul unei monede virtuale de tip blockchain. ”Profitul de pe tranzacția cu Solana l-am pus așa. O fi bine?”, s-a întrebat Mircea Badea înaintea finalei de la Melbourne.

Spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP, a câştigat, duminică, grand slam-ul cu numărul 21, după ce l-a întrecut, cu scorul de 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5, pe rusul Daniil Medvedev, locul 2 ATP. Finala a durat aproape cinci ore şi jumătate şi, la capătul ei, Nadal a devenit primul jucător din istorie care a câştigat 21 de "majore", unul în plus faţă de Roger Federer şi Novak Djokovic.

#mircea badea, #pariuri, #tenis, #finala, #Australian Open , #stiri Mircea Badea