Berceanu: Ii pregatesc lui Mircea Badea penele pe care si le va pune pe fund

Vineri, 04 Septembrie 2009, ora 18:31
6444 citiri
Berceanu: Ii pregatesc lui Mircea Badea penele pe care si le va pune pe fund

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca ii pregateste personal lui Mircea Badea penele pe care acesta a promis ca si le va "pune in fund" daca actualul Executiv va reusi sa finalizeze lucrarile la Autostrada Bechtel propuse pentru acest an.

Declaratia a fost facuta in cadrul unei emisiuni pentru Ziare.com, unde s-a discutat atat despre proiectele si realizarile ministrului Berceanu la Transporturi, cat si despre problema scoaterii PSD de la Guvernare.

Mircea Badea: Berceanu, sunt cu ochii pe tine!

Mircea Badea i-a raspuns lui Radu Berceanu vineri seara in emisiunea "In Gura Presei" ca si-ar pune penele pe fund chiar si astazi. "Dar daca nu sunt gata aia 42 de kilometri de autostrada, domnul Berceanu si cu domnul Boc ce-or sa faca?", a spus Mircea Badea.

"Eu raman la parerea mea, ca nici cei 42 de kilometri nu vor fi dati in folosinta. Eu zic ca nu se poate. Ei sunt un pic disperati, pentru ca ei pe 1 decembrie trebuie sa vina si sa spuna: 'Iata, noi am facut autostrada'. Asta e planul lor", a mai declarat realizatorul TV, rugandu-l pe ministrul Transporturilor sa lase arogantele.

In final, Mircea Badea i-a transmis lui Berceanu ca este "cu ochii pe el".

Urmareste AICI inregistrarea emisiunii cu Radu Berceanu.

"Sunt sigur ca Mircea isi va pune pene in fund. Ii pregatesc aceste pene. O sa terminam anul acesta 42 de kilometri din Autostrada Transilvania si, daca se va tine de cuvant, domnul Badea va trebui sa-si puna niste pene nu in fund, ci pe fund", a precizat ministrul Transporturilor.

Realizatorul de televiziune a primit aceeasi "amenintare" si din partea premierului Emil Boc in urma cu cateva luni, chiar in cadrul unei emisiuni la Antena 3 la care Mircea Badea participa in postura de invitat.

Mircea Badea a declarat, pe 22 februarie, ca este convins de faptul ca guvernul nu va construi autostrazile promise. "Daca o sa avem noi autostrazi in Romania, eu imi lipesc niste pene de cocos pe fund si o sa umblu in curul gol prin Piata Victoriei", a spus atunci Mircea Badea.

Prezentatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 a tinut sa precizeze, in martie, ca se va tine de promisiune, si va umbla cu pene pe fund in Piata Victoriei.

"Cetateni, daca asta e pretul pe care trebuie sa-l platesc pentru a beneficia o tara intreaga de autostrazi, sunt gata sa ma sacrific", scria Mircea Badea, pe blog.

Lucian Hainarosie, Anca Bundaru

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Radu Berceanu Mircea Badea, #Mircea Badea pene, #finalizare tronson Autostrada Transilvania , #stiri Mircea Badea