Mircea Badea a defilat cu pene pe fund in Piata Victoriei

Sambata, 19 Decembrie 2009, ora 08:59
10567 citiri
Mircea Badea a defilat cu pene pe fund in Piata Victoriei
Foto: Arhiva Antena3

Realizatorul TV Mircea Badea s-a tinut de cuvant si, in ciuda gerului din Capitala, a defilat joi noapte, dezbracat si cu pene pe corp, in Piata Victoriei, pentru a onora pariul facut cu premierul Emil Boc. Acesta a reusit sa inaugureze pe 1 decembrie primii 42 de kilometri din Autostrada Transilvania.

"Am fost in Piata Victoriei, la minus 7 grade Celsius, in pielea goala, cu pene pe organism. A fost senzational. Veti vedea dovada in direct si la cote maxime de audienta in emisiunea de luni seara", promite Badea pe blog.

El a confirmat informatia si in timpul emisiunii "In gura presei" de la Antena3, de vineri seara, cand a precizat sa si-a respectat pariul, desi nu considera ca cei 42 de kilometri inaugurati au toate caracteristicile unei autostrazi.

Mircea Badea a declarat pe la inceputul anului ca, daca se finalizeaza lucrarile respective pana la 1 decembrie, va merge costumat cu pene pe partea dorsala in Piata Victoriei din Capitala.

A fost un fel de pariu facut cu Emil Boc, o disputa de la distanta, la care premierul a raspuns de fiecare data cand a avut ocazia.

Pariul dintre Boc si Badea a avut hazul lui o perioada. Mai dramatic este insa ca miza finalizarii acestei lucrari nu a fost nicidecum argumentarea cheltuirii banului public, ci mai degraba, dorinta fierbinte, am putea spune, ca Boc sa-l vada pe Badea cu pene pe fund.

#Mircea Badea pene fund, #Mircea Badea pene Victoriei , #stiri Mircea Badea