Mircea Badea: Domnule presedinte, nu mai cumparati mogulii!

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 11:40
4767 citiri
Mircea Badea: Domnule presedinte, nu mai cumparati mogulii!

Dupa ce Traian Basescu a atacat, marti, dupa demisia ministrului Monica Iacob Ridzi, presa si mai ales televiziunile si mogulii, realizatorul Tv Mircea Badea a vazut in aceasta reactie confirmarea suspiciunilor ca banii publici au fost folositi pentru campania electorala a Elenei Basescu.

"S-a speculat si s-a vorbit foarte mult ca de fapt banii au fost dati pentru campania electorala a Elenei Basescu. Sigur ca era imposibil de dovedit aceasta presupunere cu hartii, contracte, facturi...etc asa cum s-a procedat in cazul scenei si al trupelor.

Aseara insa confirmarea a venit de unde nici un om zdravan la cap nu si-ar fi inchipuit: de la tatal independentei Elena Basescu, presedintele in exercitiu al Romaniei", scrie Badea pe blogul personal, in post-ul intitulat "Basescu s-a delete".

Vedeta Antenei 3 insira apoi citate din declaratiile de marti seara ale presedintelui Basescu, in care acesta spune cum a aflat ca "decizia eroica a trusturilor sa transmita oricate spoturi ar da partidele aflate in campanie" nu era chiar asa, ci partidele trebuiau sa dea bani, cum a cerut staff-ului de campanie al fiicei sale sa suspende difuzarea clipurilor si cum cazul Ridzi nu mai este "minor", ci unul "cu deal-uri murdare intre politic si presa".

"Asadar, pe langa contradictia majora si imediata intre termenul 'minor' cu care a fost apreciat cazul Ridzi vineri si formularile de marti: 'criza morala' si 'cea mai urata motivatie a vreunei remanieri', remarcam o evidenta: Basescu ne spune ca din bani publici s-a platit campania electorala.

Ca domnia sa a 'rugat' pe 'responsasibilii campaniei' fiicei sa opreasca difuzarile nu mai are relevanta dupa trei saptamani de megastareala. Plus ca difuzarile nu s-au oprit", remarca Badea.

Mai mult, el spune ca faptul ca Basescu afirma ca era la curent cu aceste lucruri din 29 mai arata ca presedintele "a tainuit minor o fapta cu relevanta penala".

Badea spune, in final, ca urmarea acestor "dezvaluiri" facute de presedinte ar trebui sa fie demisia imediata a Elenei Basescu din Parlamentul European.

"Ca urmare a dezvaluirilor presedintelui, cred ca se impune chiar acum demisia domnisoarei Elena Basescu din Parlamentul European", scrie Badea, incheind cu un P.S.:

"Domnule Traian Basescu, avand in vedere ca personajul Monica Iacob Ridzi va 'apartine' public si politic, va rog respectuos urmatoarea smenozeala de bun simt: daca mogulii sunt niste persoane detestabile, malefice, daunatoare, iar trusturile lor niste locuri ale pierzaniei si ale practicilor mafiote, pur si simplu nu le mai dati bani. Domnule presedinte nu mai cumparati mogulii!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Emisiunea lui Mircea Badea, scoasă duminică din grila de programe: ”Pentru că atac ilegal și neprovocat”
Emisiunea lui Mircea Badea, scoasă duminică din grila de programe: ”Pentru că atac ilegal și neprovocat”
Emisiunea "În gura presei” de pe Antena 3 CNN, prezentată de Mircea Badea, a fost scoasă duminică seară din grila de programe a postului TV. ”În gura presei”, una dintre cele mai...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#mircea badea, #Traian Basescu, #Elena Basescu, #moguli televiziuni, #campanie electorala, #cazul Ridzi demisie , #stiri Mircea Badea