Mircea Badea si C.T. Popescu au dezgropat securea razboiului

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 23:38
11434 citiri
Mircea Badea si C.T. Popescu au dezgropat securea razboiului

Dupa o perioada lunga in care Mircea Badea si Cristian Tudor Popescu "nu si-au mai vorbit" prin intermediul emisiunilor, respectiv articolelor, iata ca miercuri seara cei doi au dezgropat securea razboiului.

Postand pe ecranul din dreapta sa fotografia lui Cristian Tudor Popescu, Mircea Badea a inceput sa citeasca, in cadrul emisiunii "In gura presei" de miercuri seara, editorialul jurnalistului publicat in Gandul cu titlul "Guvernul Interfata".

In articolul citat, C.T. Popescu ironizeaza alegerile ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, de a-i numi pe Andrei Gheorghe si pe Dan Bittman in functiile de consilier pe comunicare si, respectiv, consilier pe probleme cu populatia.

Facand un exercitiu de imaginatie, jurnalistul spune ca "intregul guvern ar trebui sa angajeze o echipa de comunicatori, repartizati pe ministere (intre care, imi mai ingadui o sugestie, ca interfata a ministrului Transporturilor, dl. Berceanu poate sa-l coopteze sine ira et studio pe dl. Mircea Badea pe patine cu rotile si cu pene in fund)".

Astfel, Mircea Badea i-a raspuns jurnalistului ca nu ar putea accepta aceasta functie, pentru ca altfel nu ar mai putea fi desemnat castigatorul sectiunii jurnalisti din cadrul "Zece pentru Romania", pozitie pe care a ocupat-o anul acesta, surclasandu-l pe Cristian Tudor Popescu.

"Am detectat o unda malitioasa in ceea ce spune domnul Cristian Tudor Popescu. (...) Asta cu patinele cu rotile de unde a venit? Si aia cu pene in fund era de fapt cu pene PE fund. Domnul Cristian Tudor Popescu, e o idee... Dar si daca mi s-ar propune sa ma duc la Ministerul Transporturilor sa fiu interfata, cum sunt domnul Andrei Gheorghe, domnul Dan Bittman si asa mai departe, eu as refuza. Si stiti de ce? Pentru ca daca m-as duce la Guvern, nu as mai castiga locul 1 la 'Zece pentru Romania' pentru jurnalisti. Nu as vrea sa mi-o ia Esca de pe locul 2 inainte, ca de pe locul 3, nicio primejdie", a spus sec Badea, dupa care a trecut la alt subiect.

In cadrul editiei din 2009 a Galei "Zece pentru Romania", proiect al Realitatii TV, Mircea Badea a fost desemnat jurnalistul anului, surclasandu-l pe castigatorul editiilor precedente, Cristian Tudor Popescu, ce a iesit doar pe locul trei, dupa vedeta stirilor Pro Tv, Andreea Esca.

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#Cristian Tudor Popescu, #mircea badea, #Zece pentru Romania jurnalisti, #Badea CTP , #stiri Mircea Badea