Bercea Mondialu sustine ca a dat mita si sefei DNA, presedintei ICCJ si lui Vasile Blaga

Joi, 19 Iunie 2014, ora 14:47
10081 citiri
Bercea Mondialu sustine ca a dat mita si sefei DNA, presedintei ICCJ si lui Vasile Blaga
Foto: B1TV

Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondialu, a fost adus, joi, la sediul DNA pentru audieri, prilej cu care acesta le-a strigat jurnalistilor, din duba jandarmilor in care fusese adus, ca ar fi dat mita doua milioane de euro ca sa scape de inchisoare, si ca banii ar fi ajuns si la seful DNA, si la presedintele Inaltei Curti.

Duba cu care Bercea Mondialu a fost adus a patruns in curtea DNA, iar jurnalistii au luat-o cu asalt, ascultand declaratiile interlopului din spatele gratiilor montate la geamuri (foto).

Bercea Mondialu a spus ca mita pe care a dat-o s-a ridicat la 2 milioane de euro si ca "e bagata si doamna Kovesi si doamna Livia Stanciu", adica procurorul sef al DNA si presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dar si Vasile Blaga, presedintele PDL, informeaza Mediafax.

El a sustinut ca banii ar fi ajuns la Laura Codruta Kovesi prin intermediul unui sofer. Bercea Mondialu se afla in puscarie dupa ce a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru tentativa de omor.

Pavel Abraham, avocatul unuia dintre membrii clanului, a dat publicitatii mai multe inregistrari din care ar reiesi ca Mircea Basescu ar fi primit mita din partea lui Bercea Mondialu ca sa scape de puscarie. Fratele presedintelui a dezmintit acuzatiile. In urma cu cateva saptamani, el a depus un denunt pentru santaj.

Mircea Basescu spune ca el nu a luat bani si ca a fost chemat in calitate de suspect la DNA, joi seara, la ora 18:00, cand va fi audiat.

Mircea Basescu, inregistrat la "negocieri" cu fiul lui Bercea Mondialu. Reactia fratelui presedintelui

Mircea Basescu: Am vorbit cu fratele meu, e foarte suparat. Nu am luat bani pentru eliberarea lui Bercea

Ponta nu exclude o noua suspendare: Basescu sa demisioneze imediat!

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, o declaratie de presa in care a spus ca stia de anul trecut ca fratele sau este santajat si l-a sfatuit sa faca plangere. Presedintele a declarat ca are incredere deplina in justitie si asteapta ca aceasta sa dea un verdict in acest caz.

Basescu stia de problema fratelui de anul trecut: Il acuz pentru anturajul in care a intrat

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Bercea mita Kovesi, #Bercea mita Basescu, #Bercea santaj Basescu , #Bercea Mondialu