Ziare.com

Mircea Basescu, inregistrat la "negocieri" cu fiul lui Bercea Mondialu. Reactia fratelui presedintelui

Joi, 19 Iunie 2014, ora 08:57

   

Mircea Basescu, inregistrat la "negocieri" cu fiul lui Bercea Mondialu. Reactia fratelui presedintelui
Niste inregistrari audio-video din care ar rezulta ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni ca Bercea Mondialu sa scape de inchisoare au fost facute publice, miercuri seara. Mai mult, potrivit acestora, seful statului ar fi stiut despre acest demers.

Inregistrarile au fost difuzate de Antena 3, in prezenta lui Pavel Abraham, avocatul fiului lui Bercea Mondialu, care a afirmat ca familia acestuia a decis sa le faca publice in contextul unor "suspiciuni cu privire la seriozitatea cu care se face ancheta" legata de plangerea pe numele lui Mircea Basescu, pentru un presupus trafic de influenta.

Dosarul lui Mircea Basescu privind traficul de influenta se muta la DNA Bucuresti

Astfel, au fost prezentate mai multe inregistrari audio ale unor discutii ce ar fi fost purtate, potrivit realizatorului emisiunii si celor care le-au pus la dispozitie, de Mircea Basescu si Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondialu, care le-ar fi inregistrat pe ascuns.

Inregistrarile audio au fost prezentate impreuna cu imagini filmate intr-un birou, in care aparea fratele presedintelui, discutand cu o persoana ce parea ca inregistreaza conversatia, cu telefonul mobil sau cu o camera ascunsa, si nu apare in filmare.

Materielele audio-video au fost prezentate in sase secvente distincte, intre care realizatorul emisiunii si invitatii sai au subliniat ca acestea ar releva acuzatia de trafic de influenta adusa de Florin Anghel lui Mircea Basescu. Discutiile au fost atribuite, potrivit relatarilor din emisiune, lui Florin Anghel si Mircea Basescu, astfel ca in transcriptul lor, prezentat mai jos, interlocutorilor le sunt atribuite aceste nume.

Mircea Basescu: La mine au ajuns 250.000...

In primul filmulet difuzat, fratele presedintelui confirma ca i "s-a pus mormanul ala de dolari in brate" si ca la el ar fi ajuns "250.000".

Florin Anghel: Voiam sa te intreb ceva, te rog eu, tu stii ce mi-a zis el? Prima data, atunci cand i-a luat pe aia 350.000 de euro...Te-ai dus matale cu el in masina si i-ati dus la Bucuresti? Asa-i?
Mircea Basescu: Nu.
F.A.: Dar ti i-a adus.
M.B.: Mai, sa stii ca mi-a dat.
F.A.: Ti-a dat... dar o parte din ei... unde e ma manca-ti-as?
M.B.: Dar sa stii ca la mine a ajuns...
F.A.: Toti?
M.B.: La mine au ajuns 250.000
F.A.: Atata?
M.B.: Da
F.A.: Si la el restul?
M.B.: Eu de aia eram curios atuncea, cand mi s-a pus mormanul ala de dolari in brate. Deci la mine atat a ajuns, sa stii.

Mircea Basescu: Eu am facut tot ce am putut

Intr-un alt fragment de inregistrare, se face referire la doua transe de bani - de 350.000, respectiv 250.000 -, iar Mircea Basescu, intrebat de ce nu se vorbeste "cu Traian", raspunde ca respectivul Traian "stie".

F.A.: Sa traiti, domnu comandant. Suntem terminati!
M.B.: Cred.
F.A.: Terminati, nu ca credeti ca suntem terminati. Suntem terminati, nu jucarie. Domnu' comandant, eu nu ma mai inteleg cu Marian. Se lauda pe la aia pe acolo, pe la Draganesti, ca suntem niste prosti. Ca a luat banii de la noi si si-a luat masina pe banii nostri. Te rog sa ma crezi. Asa au zis muncitorii aia ai lui. Sa mor eu daca te mint. Nu stiu ce sa facem, ca nu o mai ducem... Prima si prima data cand a venit la noi, stii ce ne-a zis? Ca l-ai trimis matale ca sa vina el, ca sa ia alea, ca sa te forteze el pe matale, sa fii matale mai obligat, ca sa-i dai drumul lui tata.
M.B.: Eu am facut tot ce am putut.

F.A.: Stai sa-ti zic. Cand l-ai trimis matale sa ia aia 350.000, i-am adus alea, v-am adus alea si dupa aceea v-am mai adus aia 250.000. Si cand i-am dus pe aia 250.000, stii ce mi-a zis? Ca matale deja ai dat un milion de euro, ca sa-l scapi... si acuma? Uita-te, sapte ani jumatate! Domnu' comandant, aici nu e vorba de avocata, aici nu e vorba de judecator, aici e vorba de politica, ca e finul lui Basescu si sa dam din asta in ala, dar eu ce zic e sa va duceti sa puneti mana sa-l scoateti, ca moare ala acolo, ma, nene, ma!
M.B.: Deci eu ce mai sper nu e vorba de...
F.A.: Dar cu Traian nu au vorbit? De ce nu-i spui lui Traian? La Traian de ce nu trimiti, sa faca el acolo?
M.B.: Stie, ma! Crezi tu ca nu stie...

Mircea Basescu: Tu de ce nu intelegi ca presedintele nu se poate...?

Un alt fragment de conversatie releva cunostintele lui Florin Anghel despre mersul procesului in care a fost judecat tatal sau. Discutia pare purtata, dupa continutul ei, dupa condamnarea lui Bercea Mondialu in prima instanta. Florin Anghel insista pentru interventie "la Traian", iar fratele sefului statului replica spunand ca "el nu poate sa apara".

M.B.: Recursul unde se judeca?
F.A.: Fiti atent cum e acum. La Slatina, la tribunal, s-a incheiat dosarul, n-o sa mai ajunga acolo. Acuma, recursul se va face de la Curtea de Apel Craiova la Inalta Curte de Casatie si Justitie. (...) Daca nu, du-te si da-i drumul acum.
M.B.: Nu, acum nu poate sa-i dea drumul.
F.A.: De ce?
M.B.: Lasa sa faca recursul, eu asta vreau. Sa nu mai...

F.A.: Ma, nene, pai ce recurs? Pai poti sa-l dai afara si acum.

M.B.: Da?
F.A.: Pai fii atent. Poti sa-l dai afara o data la mentinere, sa nu-i mai prelungeasca, ca e nevinovat, si o data sa-i pui cerere de inlocuire sa nu paraseasca localitatea. Merge si de asta.
M.B.: Merge?
F.A.: Dar daca o pui, nu o mai pune ca mai speri, ca vedem ce facem. Pune-o la tanc (....) ca moare omul ala acolo. Ca si mie mi-a dat tot sapte ani jumatate. Eu as spune cu putere si cu... sa te duci mata la Traian, sa vorbesti cu el, sa nu mai... sa se duca direct, sa-l ia de acolo.
M.B.: Bai, tu de ce nu intelegi ca presedintele nu se poate... tu nu vezi ca toti astia pe la toate televiziunile se uita numai dupa c... lui la nu stiu ce. El nu poate sa apara.

Mircea Basescu: Nu pot eu sau frate-miu sa aparem acolo

Un alt fragment de discutie are ca subiect o posibila cerere de stramutare a procesului in care a fost judecat Bercea Mondialu.

M.B.: Eu vreau sa vedem la recurs.
F.A.: Mai, nene, la recurs.. ce recurs? Vrei sa stramuti dosarul?
M.B.: Da.
F.A.: Ca sa nu se mai judece la Craiova
M.B.: Sa nu se mai judece la Craiova, da.
F.A.: Pai daca vrei asa, fa-o, manca-ti-as. Fii atent in cat timp poti sa faci asta, in maxim 10 zile. Mai sunt noua zile la dispozitie.
M.B.: 10 zile are pentru recurs.
F.A.: Da.
M.B.: Pai sa faca avocata cerere.
F.A.: Pai fii atent. Eu iti fac cererea de stramutare si vin in doua, trei zile la matale cu ea.

M.B.: Sa o vad si eu.
F.A.: Pai matale degeaba o vezi, ca nu stii ce e in cererea aia. Degeaba o vezi matale.
M.B.: Corect. Pai si atunci de ce vii cu ea la mine? Ea trebuie depusa acolo.
F.A.: Pai stai putin. Trebuie sa o iei matale sa o depui sau trimiti matale pe cineva sa o depui. Stii de ce? Ca sa iei termen in doua, trei zile, ca sa poti sa o stramuti, ca asa astia de la Inalta Curte isi da termen in doua, trei luni.
M.B.: Da? Bai dar nu, nu pot eu sau frate-miu sa aparem acolo, de ce nu intelegi?
F.A.: Pai stiu ca nu poti sa apari, dar mai aveti o portita dumneavoastra. N-aveti voi un om de baza pe care sa-l trimiteti pe sustache sa faceti, ca aveti, da' nu v-ati fortat nota, ca dumneavoastra daca fortati nota...
M.B.: Ei... nu am fortat nota de dracii au gasit-o...
F.A.: N-ai fortat-o nene, ca daca fortai....

Mircea Basescu: Asa era tot mersul facut: sa-l condamne cat a stat pana acum

F.A.: Hai sa vedem cum il scapam pe tata.
M.B.: Mai, trebuie sa... trebuie sa...
F.A.: Trebuie.. Cand mai trebuie ma nene ca uite ca l-au condamnat.
M.B.: Eu asta si doream sa se ajunga la...
F.A.: Sa-l condamne?
M.B.: Sa-l condamne la un an.
(...)
F.A.: Stii ca matale mi-ai zi ca il condamna la 10 luni sau la un an, nu mi-ai zis matale asa?

M.B.: Nu ti-am zis eu asa?
F.A.: Si ia uite la cat l-au condamnat.
M.B.: Pai asa era tot mersul facut: sa-l condamne cat a stat pana acum si gata. Era toata lumea multumita. Si presa, si politicienii.
F.A.: Pai ai vazut ca si presa a sarit si a zis ca prea mult i-a dat lu Bercea... Dar stai putin. Matale cand te duci acuma ultima oara la Traian, cand pleci la Traian?
M.B.:Sper sa ma duc sambata, duminica.

Mircea Basescu: La Traian ma duc, da' nu pot sa ma duc eu la Craiova

F.A.: Daca matale pui o cerere de inlocuire, dar sa nu o pui pana nu iti faci toate notele. Mi-ai zis "Florine, du-te si depune-o, ii da drumul de la Craiova, ca daca nu-i da drumul de la Craiova, nu poti sa mai faci recurs la cerere, ca asta e fara drept de recurs".
(...)
F.A.: Cand i-am dat aia 350.000 de euro, matale ai stiut de ei?
M.B.: Nu.

F.A.: De aia 350.000 nu ai stiut? Ba da, ai stiut, nene. Nu stii ca ai spus du-te si du-i lui Marian? Cand am venit eu prima data la matale. Am venit cu mama dupa aceea cu aia 350.000 dupa mine... sau din a doua transa, ca eu i-am dat doua transe lui - o data 350.000 si o data 250.000, si matale au stiut de ambele transe ai stiut.
M.B.: Nu, am stiut de una, am stiut doar de una.
F.A.: De o transa ai stiut?
M.B.: Una...
F.A.: De aia 350.000 ai stiut mata. Du-te si da-mi-l pe tata afara, te rog eu...

M.B.: Nu se pune problema.
F.A.: Te rog eu mult de tot, sefule.
M.B.: Trebuie sa-l scoatem.
F.A.: Scoate-l afara.
M.B.: Deci e clar da... nu mai da la nimeni.
F.A.: Nu mai dau nici 1.000 de lei la nimenea. Daca vrei, ti-i aduc pe toti aici, sa mi-i tii matale, sa vezi ca nu mai merg pe nicio mana, numai da-mi-l afara.
M.B.: Acuma nu mai da la nimeni niciun ban.
(...)

M.B.: Lasa-l, ma, pe Marian, treaba ta ce ai cu Marian, dar nu Marian e problema mea. (...) Problema mea e Anghel Sandu.
F.A.: Trebuia ma sa te duci ma de mult la Traian, sa-l fortezi ca sa-i dea drumul.
(....)
F.A.: La el poti ma, sa-i spui, ca e frate-tu.
M.B.: Unde... la Traian ma duc, da' nu pot sa ma duc eu la Craiova.
F.A.: Pai cum sa te duci matale acolo ca si daca te-ai duce n-ai face nimic, tot el, ca el e...

M.B.: Mai rau fac.
F.A.: Pai vezi? Dar daca matale te duci la el si el trimite, ca trimite biletul, ca sa-i dea drumul. (...) Suna si zi sa nu mai faca recurs parchetul, sa facem decat noi recurs, ca daca ii face recurs parchetul, ii mai da ani, poate sa-i mai pluseze, dar daca nu-i mai face, poate sa-i mai ia din ani.

Reactia lui Mircea Basescu

Joi dimineata, Mircea Basescu a avut o reactie oficiala in contextul aparitiei acestor inregistrari. Fratele presedintelui spune ca Traian Basescu nu are "niciun fel de legatura" cu relatia sa cu membrii familiei Anghel si ca inregistrarile audio-video difuzate de Antena 3 sunt "scoase din context", iar acestea sustin starea de fapt prezentata de el in cuprinsul plangerii penale pentru santaj.

"In primul rand, semnalez faptul ca atragerea institutiei prezidentiale si a presedintelui Romaniei in acest scandal mediatic nu are niciun suport real. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, nu are niciun fel de legatura cu relatia mea cu membrii familiei Anghel.

Mentionarea numelui lui Traian Basescu in dialogul purtat cu membrii familiei Anghel nu s-a facut in sensul concluzionat in cuprinsul emisiunii de televiziune.

Am mentionat ca presedintele stie de cazul lui Anghel Sandu in conditiile in care dosarul acestuia era foarte mediatizat la acel moment, situatia sa fiind de notorietate. Este regretabil ca se incearca denigrarea institutiei prezidentiale in conditiile in care presedintele Romaniei, prin activitatea sa din ultimii ani, a incercat si a reusit sa faca Justitia sa poata functiona in Romania", sustine Mircea Basescu intr-un comunicat de presa.

Acesta mai subliniaza ca pe parcursul cercetarii acestui dosar nu va beveficia de avantajul de a fi fratele lui Traian Basescu.

Mircea Basescu mentioneaza ca imaginile video difuzate de postul Antena 3 sunt scoase din context, iar inregistrarile ar sprijini starea de fapte prezentata de el in plangerea penala pentru santaj.

Fratele presedintelui spune ca a solicitat DNA Constanta comunicarea plangerii penale depuse de Florin Anghel si a probelor ce insotesc aceasta plangere.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 9710 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
46 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Fratilor !! Fratilor Basescu, adica!! Eu zic sa mergeti amandoi sa

..va predati singuri la DNA ca dna Kovesi n-are curajul sa va ridice. Cu toate probele pe care le are.
In sfarsit ziare.com s-a hotarat sa publice probele vazute de 90% din romani. Aseara bubuia share-ul in Antena 3. La B1 Banciu, singur cuc, facea si el ce stie, dadea in Ponta.
Cred ca cel mai feroce basist nu poate ramane indiferent la o proba VIDEO foarte clara !! Nu ne insultati inteligenta cu intrebari de genul "or fi probele false?".
DEMISIA !!

 

procurorii sa-si faca treaba, iar justitia sa transeze

cum este si firesc.

Nu inteleg insa de ce acele "probe" nevalidate inca de catre procurori sunt deja mediatizate de tribunalul de la Antena 3.
- Si daca acele "probe" sunt contrafacute, total sau partial ? Nu ar fi prima data cand se intampla. Ar fi trebuit macar ca inregistrarile sa fie expertizate inaintea de a fi date publicitatii.
Parca aparuse o lege care interzicea presei publicarea/transmiterea unor probe aflate in dosare.

Mi se pare cel putin ciudat ca finii au facut inregistrari. Cu ce scop ? Au premeditat ... ?!

 
 

 
 

Pe Mircea Basescu nu-l va apara nimeni .

Nici un postac nu o sa-i ia apararea.Voi sunteti care vreti inghenunchierea justitiei,noi vrem ca toti sa plateasca.Atat Voiculescu cat si Mircea Basescu,sa intre la puscarie !

:)) Lazare,vino si tu,cu filmele,cu don Voiculesco

baremi sa fie masa bogata !!!!....:)))))))).....nu de altceva,dar sunt curios cum a telepatiat el !!!!

Corupția,minciuna,hoția,furtul,mafotismul...

...stau la masă cu ăștia din Cotroceni,mafia clanului famiglial bă$€curitate...acum se vede de ce acest individ care lătra impotriva corupției și altor minciuni...etc...TACE de săpttămani intregi...cată ipocrizie,demagogie,minciună,fariseism și...ar trebui inventate noi cuvinte care să exprime micimea acestui individ,bă$€ecuritate...iar tucălarii vorbesc de Voiculescoo...Voiculescoo este nevinovat iar țucălarii vor să abată atenția asupra MAFIEI băsesciene...

Alo DNA? Kovesi mai traiesti?

Pana acum toti basistii spuneau ca tiganii is mincinosi si ca nu au nici o dovada! Ati vazut inregistrarile? Mai vreti vre-o dovada basistilor? Cum se pedepseste hotia, traficul de influienta si santajul? Clanul basescu la puscarie cu tot cu postaci!!!! :)))

Corupție instituționalizată,mită,trafic de...

...influență... După difuzarea inregistrărilor negocierilor pe bani și condamnări, unica ieșire (și aia la granița de jos) pentru Bălălău-bă$€curitate e să-i ridice DNA imrdiat pe frax-său...dar acest lucru nu se va intampla niciodată,va voi să-l scape...

Famiglia Ba escu

astia se cred chiar Zeii Daciilor pe pamantul Romanesc si ei isi pot permite orice si restul tarii sint o adunatura de creduli timpitii.. In puscarie cu ei pe 25 ani..

Lui DAN 795

Vad ca l-ai pus pe Bercea langa Voiculescu in postare. Si-o fi lasat Voiculescu mustati si poarta ochelari ? Voua aparatori de mucava nu va vine a crede,ceia ce ei,vinovatii cred,si nu stiu cum sa actioneze

Onorabila aceasta familie a lui Bercea Mondialu , ca si

familia Voiculescu , la concurenta cu mondialii la furtisguri, dupa cum ne lasa sa intelegem parchetul si organele de ancheta , cu un plus poate pentru familia varanului, care stim cu ce se ocupa si cita grija are pentru Ponta sa-i asigure difuzarea de perle oratorice in stil "Mondialu si satra".

Daca pentru o institutie media ca ANTENA , prima obligatie de a verifica materialele difuzate este dispretuita de fiecare data , dispretul pentru public este mai mult decit evident , considerat in acest caz o bovinna incaltata dornica sa ia parte la o conspiratie abjecta ...asa de shmeker ....

RIGHT

am vazut cu totii. si in aceasta inregistrare trucata era un pixel albastru

Dane,cred ca esti un robot,careia i se baga fisa

si incepe sa debiteze prostii. Un pic de rusine baiatule.

După aceste inregistrări fulminante de corupție...

...asteptăm cu nerăbdare comunicatul Monicăi Macovei,aia cu lovitura de stat și cele 3 milioane de voturi fraudate, mesajul ambasadei SUA, postarea pe twiter a Vivianei Reading si textul pe blog al lu' Adrian Năstase...țucălarii e terminați după aceste inregistrări...cum e cu corupția care stă la masă cu famiglia Bălălău-bă$€curitate? Ăștia e in stare că nuclearul Voiculescoo neocia cu clanul mondial al lui Bercea...

Daca nici acu' nu-si da basescu demisia... inseamna ca onoarea lui

tinde exponential zpre zero!!! Ce dovezi mai clare vreti de trafic de influenta si de coruptie?
"MIRCEA BASESCU: Eu asta si doream sa se ajunga la...
FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Sa-l condamne?
mircea basescu: Sa-l condamne la 1 an.
Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial: Stii cand matale mi-ai zis ca-l condamna la 10 luni sau la 1 an, nu mi-ai zis matele asa?
mircea basescu: Nu ti-am zis eu asa?
Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial: Si, ia uite, la cat l-a condamnat!
mircea basescu: Pai asa era tot mersul facut...sa-l condamne, cat a stat pana acuma si gata...

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial: Nu stiu ce sa facem, ca nu mai o ducem... Prima si prima data cand a venit la noi, stii ce ne-a zis? Ca l-ai trimis matale ca sa vina el, ca sa ia alea, ca sa te forteze el pe matale, sa fii matale mai obligat, ca sa ii dai drumul lui tata.
mircea basescu: Eee....eu am facut tot ce am putut.
Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial: Stai sa-ti zic...cand l-ai trimis matale sa ia aia 350.000... I-am adus alea ...v-am adus alea si dupa aceea v-am mai adus aia 250.000... Si cand i-am dus pe aia 250.000, stii ce mi-a zis? Ca matale deja ai dat un milion de euro ca sa-l scapi ... si acuma? Uita-te manca-ti-as...7 ani jumatate!

Mai mult, mircea basescu ii spune lui Florin Anghel că presedintele traian băsescu stie despre cazul lui Bercea Mondial.

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial: Domnu' comandant...aici nu e vorba de avocata, aici nu e vorba de judecator, aici e vorba de ...politica...ca e finu' lu' basescu si sa dam din asta in ala... dar eu ce zic manca-ti-as... sa va duceti sa-l scoateti....ca moare ala acolo, ma nene ma !
mircea basescu: Deci...eu ce mai sper...nu-i vorba de....
Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial: Dar cu Traian nu ai vorbit, manca-ti-as? De tu nu-i spui lu' Traian? La Traian de ce nu trimiti, sa faca el acolo?
mircea basescu: Stie ma! Crezi tu ca nu stie!!!!

 

Nu se poate,numai pentru atat ? Poate daca facea si un

accident cu 7,4 milioane de victime,dar nici atunci !...... Asa or sa zica domnii americani.

Politicienii care nu ii cer demisia, complici...

...banii au fost luați pentru influențarea actului de justitie, pentru trafic de influenta, pentru aranjamente politice la cel mai inalt nivel in vedea scaparii de inchisoare a interlopului Bercea Mondial, iar "numele lui Traian Basescu a fost mentionat pe inregistrarile video de ambii interlocutori...

daca e vinovat sa plateasca

Eu nu am incredere in justitia televizata pentru ca se fac multe magarii si falsuri acolo. Justitia sa se pronunte si vinovatii sa plateasca, indiferent cum te numesti si ce functie ai.

Dupa cum se vede tiganii astia de-ai lui bercea...

Dupa cum se vede tiganii astia de-ai lui bercea...MonDialul au niste apraturi f. sofisticate pt ascultari si inregistrari.Nu are SRI ce au acesti tigani..te pomenesti ca erau in legatura directa cu voiculescu si cu Aghiazma 3!!

Bacauanu=Ambidextru - domnule, reclama-ma ca eu primesc bani,

... pentru ce? Pentru ca-l respect si-l sustin pe domnul Presedinte? Reclama-ma, ai unde si e dreptul tau, doar ca va trebui sa-ti asumi si responsabilitatea de calomniator si pedeapsa care se cuvine pentru asa ceva, cand se va dovedi ca nu ai dreptate. Tu crezi ca eu, sa fi avut bani, n-as fi plecat undeva, intr-o statiune, sa nu-ti mai citesc zilnic postarile calomnioase si pline de otrava la adresa politicienilor adevarati si a romanilor cu coloana vertebrala? Ma mir cum de nu ti-e rusine sa umbli cu asemenea insinuari. Nimeni niciodata n-o sa-mi poata interzice mie sa-i sustin pe Basescu si Udrea si pe toti oamenii onesti din tara asta, chiar de-ar fi sa fiu ultimul roman care-i sustine, d-apăi tu... Mie nu mi-e frica de nimeni mă, atata timp cat eu sunt convinsa ca e bine ceea ce fac.
Hai, pa!

 

Bine ca ai doar 2 onesti,deci efortul nu e prea

mare,ca restul sunt niste hahalere.

†††

...cine vorbea de statul de drept,independența justiției,anticorupție...?Bălălău-bă$€curitate și țucălarii dă p'acilea...Lașul tace de săptămani intregi...inregistrările l-au amuțit pe "apostolul" anticorupției,un mincinos,un demagog,un ipocrit...

@Bacauanul

Onoare ?? Visezi ? Cu ce bani vrei sa se extinda Terenurile de la Nana ??? Cu salariul de Presedinte de vreo 3000 Euro ? Pai tu crezi ca astia ajung sa faca 300 de ani ??

Inregistrarile amatorilor nu sunt admise ca probe de acuzare.

Ele servesc doar pentru sesizarea DNA.
Doar inregiwstrarile autorizate pot fi luate ca probe la un proces.

Silvia sint de acord cu tine si te sustin!!!

Silvia sint de acord cu tine si te sustin!!!
Sint niste postaci care deja au solutia in mina sau in buzunar???Se pare ca tov Voiculescu a lucrat de mult la aceasta afacere si ...ajutat de Aghizma 3!!!

poate fi un moment bun pentru a arata ca justitia isi face treaba

n-ar trebui sa conteze de functiile celor implicati.
daca va fi o judecata dreapta, cu sentinte corecte, poate ne-or vedea si pe noi altfel astia din tarile civilizate.

 

:)))) pai,si-o face,ii retrage acreditarea lui Diaconu,la PE !

.......:))))))))... Banderas este un nimic,pe langa Nea Mircea !!

La bulau

cu familia mafiota, Basescu!

 

A fost doar un casting,pentru marele actor M Basescu,care de acum

si pana la iarna va ocupa intregul spatiu de emisie al antenei 3. Serialul asta va avea mai multe episoade decat vestitul Tanar si nelinistit....Voiculescu la puscarie !

 

bai ce circ

Si inchipuitiva ca asta e doar problema unui cocalar,pai marile procese :haisam nastase ,fni,caritas ,bancile falimentare,padurile ,agricultura ,industria ,si multe altele stiute si ne stiute.oare cati bani sau dat?.in felul asta vom deveni in 20 de ani o enclava In europa.

 

DEMISIA

in oricare alta tara europeana mai putin poate ucraina rusia sau albania ,presedintele dupa o astfel de inregistrare ar da imdediat demisia,numai la popoare second hand din africa sau america de sud mai vezi asa ceva si ca la presedinte sa ii doare in cot,plus frate unde e justitia lu peste prajit ,la mazare si la nicusor constantin au trimis mascatii pentru niste fapte de acum 7 ani,dar la acest caz de o mie de ori mai grav si mai elocvent vad ca kovesi a trimis mascatii in concediu,asta da frate justitie si stat de drept ,pentru fra ieri

 

Oare trebuia neaparat cu bercea Mondialu ?

Cred ca da.Numai cine se aseamana se aduna.Sunt "naivi" care pretind ca aceste casete trebuiau intai confirmate de Justitie.Ma rog,poate.Dar imaginile in care este vazut Basescu pupandu-se cu "cumatrul" or fi false ?Or fi acolo vreun mitropolit cu un enorias? ?Ce a-ti fi zis dacxa ar fi aparut asemenea filmari cu Ponta, Diaconu sau cu Sova ?A-ti fi strigat La puscarie cu cremenalii,care ne sug,etc.

Se judeca in ordinea in care sosec la DNA

Doar asa a zis Base-presh. Deci probabil peste 7ani+.

Pai, va fi ca si pumnul presedintelui

Nu l-a lovi in plex, nu l-a lovit in maxilar, dar l-a lovit undeva1
Ca nu a spus ferm ca nu l-a lovit!

 

Facatura

Mie mi se pare ca toata discutia asta a fost provocata de tigan tocmai ca sa il prinda si sa il santajeze pe MB. Din discutie se vede ca MB a fost surprins de gramada aia de bani, deci nu a cerut aceea suma. Probabil ca acel Capatana in intelegere cu alde Bercea si poate chiar cu antena3 si Voiculescu i-a pus acei bani pe birou si i-a cerut sa.l scoata pe Bercea. Din inregistrari se vede ca MB i-a innapoiat suma de 250 de mii de dolari tiganului in biroul si prezenta sa, tocmai ca sa fie sigur ca ii da banii inapoi. Probabil acest presupus trafic de influenta a fost pregatit pentru operatiunea de suspendare a lui Basescu din 2012 de catre Felix motanu si gasca lui de la USL dar Mircea Basescu nu a muscat momeala.

 

3 observatii:

1. Ma bucur ca si-au luat romulanii tzeapa, si-asa nu erau bani munciti :)
2. Mondialul a luat 7 ani de puscarie, o dovada clara ca TB nu s-a bagat;
3. Mircea Basescu este clar vinovat, iar TB nu trebuie sa se amestece sub nicio forma in favoarea lui, indiferent cat de mult ar tine la el.

 

variante...

mai e o varianta. fratii basescu au luat banii si le-au dat teapa la tigani...sigur e sensibil dar se poate specula. oricum cazul arunca o umbra foarte urata asupra presedentiei. s-au dat demisii in state civilizate pentru mult mai putin...

Este absolut fulminant cate forme psihokinetice poate lua

pixelul albastru in viziunea talibanilor băsiști . Este halucinant cată răbdare , cată abnegație și cată loialitate zac in fiecare zombie băsist in sforțarea lui devotată pentru a găsi pixelul albastru care să justifice fiecare mizerie morală pe care a produs-o acest clan de parveniți (numit Famiglia Băsescu - care au profitat mereu că mama proștilor nu moare niciodată sau că fraierii nu mor , doar se schimbă) . Este halucinant că incă există postaci dispuși să se contorsioneze pentru a găsi o portiță de scăpare și a explica cat bine ne-a făcut nouă , romanilor , viziunea "băsistă" de a conduce țara cu blugii pe un umăr , carpeta cu "Răpirea din serai" la subțioară și pachetele de Assos și de cafea "Arabica" in fiecare mană - pentru această Famiglie , totul s-a redus , de fiecare dată , la o simplă negociere . Domnilor băsiști , vă pun pe masa virtuală a ziare.com sulul de hartie pe care l-a adus Victor Rebengiuc in studiourile TVR acum 24 de ani . Folosiți-l cu incredere .

Chiar sa se faca ca nu-l cunoaste.

iar M.B. ar trebui sa-si rada mustata,ca sa fie confundat cu Presedintele alles.In felul acesta va avea imunitate.

Facatura 2

Ce nu mai spun nenorocitii astia de la A3 este ca Mircea Basescu a reclamat santajul la DNA inca de atunci din 2012, acestia au organizat un flagrant dar tiganii nu s-au prezentat, probabil avertizati de cineva. Deci o mare facatura marca A3.

 

Cred ca "tiganii"(cumatrii)

au fost instiintati de Traian

mai draga tov micea basescu

Este evident ca inregistrarile "sunt scoase din context". Voi de fapt innumarati boabele de porumb sau de fasole pe care finul le datoreaza nasului asta ca urmare a incuscririi voastre. Cat priveste boabele de neuroni din creierul tau mai draga m.b. am serioase indoieli. Dar platesc si pt tine "studiile". Cred ca te vei lumina langa tov nastase si mondialul.

 

Maneaua lu' Mircea B

1. Nu stiu daca Antenele sunt o sursa credibila de informatie (vezi facatura cu pumnul lui Base)
2. Daca totusi se dovedeste autenticitatea inregistrarilor.... ceea ce inseamna ca ar trebui anchetat Ce spune Kovesi????Atunci Mircea tre sa stea putin la o tablà cu Jiji si Borcea intr-un loc cunoscut numit "Poarta Alba" Lol, ce nume adica odata ce treci prin poarta Alba iesi alb si curat ca Alba ca zapada? Inclin sa cred ca e adevarat caci nea Mircea mai dansa el manele cu Ciorile pe la chefurii exact asa cum TB mai bea si el un Wisky cu jiji pe la golden blitz. dar asta e doar o opinie personala fara nici o probà!Justitia ar trebui sa-si faca treaba si sa dovedeasca ca e intradevar o "justite liberà"cum se pretinde.Deci un arest preventiv si o ancheta preliminara e de dorit.Asta e inca un episod din lupta Bàse vs Voiculescu din pacate se pare ca Mirciulicà l-a cam bagat la apà pe fràtior ,dar cum e specialist in "perdele de fum" sigur va scoate un subiect din maneca cu care v-a distrage atentia de la problema asta....
Vai vai,politica Mafiota......unde esti tu Alba ca zapada sau macar un Vlad Tepes sa va scoata hotia din cap.

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor