Mircea Basescu, audiat la DNA

Joi, 19 Iunie 2014, ora 12:41
4313 citiri
Mircea Basescu, audiat la DNA

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, va fi audiat joi dupa-amiaza, la ora 18.00, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Capitala.

Mircea Basescu este citat la sediul DNA in dosarul in care este acuzat de fiul lui Bercea Mondialu de trafic de influenta.

Dosarul a fost preluat, marti, de filiala centrala a Directiei, de la DNA Constanta.

Joi va fi adus la audieri si Bercea Mondialu, din arest, in dosarul in care Mircea Basescu il acuza de santaj pe fiul sau. De asemenea, si Florin Anghel si Marian Capatana vor fi audiati de procurorii DNA.

Dosarul lui Mircea Basescu privind traficul de influenta se muta la DNA Bucuresti

Plangerea penala a fiului lui Bercea Mondialu, Florin Anghel, pe numele lui Mircea Basescu, pentru trafic de influenta, urmeaza sa fie anchetata la sediul central al DNA, insa dosarul in care Florin Anghel este cercetat pentru santajarea lui Mircea Basescu ramane la DNA Constanta.

Ginerele lui Bercea Mondialu, Marius Constantin, este cercetat intr-un dosar de santaj, dupa ce Mircea Basescu a reclamat ca a fost santajat, cerandu-i-se 280.000 de euro in schimbul nedivulgarii unor informatii presupus compromitatoare.

In schimb, fratele presedintelui este suspectat de trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare in acest caz.

Mircea Basescu, inregistrat la "negocieri" cu fiul lui Bercea Mondialu. Reactia fratelui presedintelui

Miercuri seara au aparut inregistrari audio-video din care se intelege ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni astfel incat Bercea Mondialu sa scape de inchisoare. Din inregistrari pare ca presedintele ar fi stiut despre demers.

Premierul Victor Ponta a cerut, joi dimineata, demisia presedintelui Traian Basescu, dupa aparitia inregistrarilor cu Mircea Basescu.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Mircea Basescu audiat DNA, #Mircea Basescu DNA trafic influenta, #Mircea Basescu dosar Bercea Mondialu , #DNA