Explicatii halucinante ale "canibalului" Bornescu: "Un copil lasa semne mai adanci!"

Sambata, 01 Iunie 2013, ora 11:02
2113 citiri
Explicatii halucinante ale "canibalului" Bornescu: "Un copil lasa semne mai adanci!"

Mircea Bornescu, portarul celor de la Petrolul Ploiesti, a revenit cu explicatii suplimentare ale incidentului pe care l-a provocat in timpul partidei cu Gaz Metan Medias.

Daca in prima faza goalkeeperul a negat vehement ca si-a muscat un adversar, pe iordanianul Taher Bawab, acum el recunoaste gestul lipsit de sportivitate, insa sustine ca n-a fost ceva grav.

"La pauza, cand am aflat ca este 1-0 la Astra, stiam ca suntem eliminati din Europa League. Toata lumea a intrat in panica, desi Mister a incercat sa ne calmeze. Intrasem intr-o oarecare criza de timp, se putea pierde un an de munca in acel moment. L-am rugat pe Coltescu sa vorbeasca cu cei de la Gaz Metan sa nu mai traga de timp.

A venit apoi acel moment cand Bawab a intrat in teren, a ajuns la centrul terenului si s-a pus iar jos. S-a ridicat si, dupa 20 de metri, a cazut iar. Nu te mai poti controla, simti ca-ti fuge pamantul de sub picioare cand cineva isi bate joc de munca ta. In acel moment, pentru mine, meciul cu Medias devenise mult mai important decat finala Cupei.

L-am muscat, nu pot sa neg, dar nu asa tare cum spune el. Daca te musca un copil iti lasa semne mai adanci... Am vrut sa scap de tensiune si am vrut sa-l avertizez sa nu mai faca asa ceva. Nu m-am putut controla. Regret din tot sufletul. Cea mai mare pedeapsa pentru mine este ca nu pot juca finala Cupei, am muncit foarte mult pentru acest meci", a spus Bornescu la Dolce Sport.

Portarul Petrolului a provocat incidente grave la Ploiesti dupa ce si-a muscat un adversar. In urma acestui gest, a rezultat un meleu in care au fst implicati toti jucatorii.

Suspendare record pentru Bornescu, dupa ce l-a muscat pe Bawab

Petrolul si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, scor 1-1, "lupii" incheind sezonul pe pozitia a treia.

"Canibalul" Bornescu explica incidentul violent de la Ploiesti

Comisia de Disciplina l-a suspendat 8 etape pe Bornescu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Bornescu musca Bawab, #Bornescu musca adversar, #Mircea Bornescu Petrolul, #Bornescu explica muscatura , #stiri Mircea Bornescu