Ziare.com

Mititelu ii cere lui Bornescu daune in valoare de 1 milion de euro!

Luni, 13 Iulie 2009, ora 15:22

   

Mititelu ii cere lui Bornescu daune in valoare de 1 milion de euro!
Portarul Mircea Bornescu a fost aspru sanctionat, luni, de Universitatea Craiova, dupa ce nu s-a prezentat la echipa in ultimele zile.

Adrian Mititelu a decis sa-l suspende pe Bornescu pentru 3 luni de zile, sa-i micoreze contractul cu 25% si sa-i ceara daune morale si materiale in valoare de 1 milion de euro!

"Astazi, 13 iulie 2009, a fost convocat la sediul Clubului FC Universitatea, din Craiova, strada Sf. Dumitru, nr. 1, jucatorul profesionist, aflat sub contract, Mircea Alexandru Bornescu.

Convocarea, avand ca obiect justificarea absentei de la pregatirea echipei precum si a declaratiilor acordate de acesta in mass-media, a fost facuta atat prin citatie la domiciliu, cat si prin anunturi exprese in mass-media. Desi au fost intocmite normele regulamentare de citare, jucatorul in cauza nu a dat curs acestei solicitari.

La sedinta Consiliul Director a fost depusa o expertiza contabila de catre Departamentul Economico-Financiar al clubului, din care reiese inechivoc, ca astazi, 13 iulie 2009, Mircea Alexandru Bornescu are incasari de la clubul nostru mult mai mari decat drepturile contractuale cuvenite pana in momentul de fata. Acest lucru se datoreaza sumelor achitate in avans catre jucator, conform prevederilor contractuale.

Analizand abaterile disciplinare deosebit de grave savarsite de jucatorul Mircea Alexandru Bornescu, respectiv lipsa de la programul de pregatire al echipei, declaratiile calomnioase din mass-media, conform carora nu se va mai prezenta la Universitatea Craiova, desi se afla sub contract cu clubul pana pe 30 iunie 2010, initierea unor actiuni netemeinice de a deveni jucator liber de contract, sub falsul pretext ca ar avea drepturi salariale restante, prin care a adus prejudicii clubului nostru, dar si lipsa sa de la convocarea la sedinta mai sus amintita, Consiliul Director a luat urmatoarele hotarari:

- diminuarea cu 25 la suta a salariului sau pentru sezonul 2009/2010;
- suspendarea jucatorului pe o perioada de 3 luni;
- demararea de catre club a unei actiuni in daune materiale si morale de 1 milion de euro pentru prejudiciile aduse clubului de catre jucator"
, se arata intr-un comunicatul postat pe site-ul oficial al Universitatii Craiova.

Mircea Bornescu (29 de ani) evolueaza la Universitatea Craiova din 2005, cand a fost adus de la FC Caracal.

I.G.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 694 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Asta e stire sau e loc de dat cu capu' ?!

betonul patriei asteapta...

 

iti dau eu 2 mil de penisuri

numai un *** ajuns sa conduca o formatiune , un taranoi , un kk cios poate transmite catre ziare asemenea stire .. ia el 1 mil cind imi mastikeaza mie penisul ... ma uit si eu la toate stirile expuse dee voi si inteleg de ce este tara asta atit de nenorocita ,,, mare parte din cauza voastra ca mediatizati toate ineptiile ..

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor