Câți bani au produs filmulețele realizate de Mircea Bravo în pandemie: „Cred că suntem cei mai scumpi din România” VIDEO

Sambata, 11 Iunie 2022, ora 21:00
74558 citiri
Câți bani au produs filmulețele realizate de Mircea Bravo în pandemie: „Cred că suntem cei mai scumpi din România” VIDEO
Mircea Bravo și tanti Lenuța FOTO Youtube (captură)

Mircea Bravo este fără doar și poate unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, iar asta se vede și în profitul Bravo Production, companie de producție video înființată de Mircea Popa, alias Mircea Bravo, și colegul său, Cristian Iliușan.

Cu 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, Mircea Bravo este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. Spre deosebire de mulți „influenceri” din mediul online, Mircea Bravo a ajuns la milioane de oameni prin conținut video de calitate, dar și prin personajele pe care le-a atras în echipă, așa cum este „tanti Lenuța”, care joacă în filmulețele lui Bravo rolul bunicii.

Munca din spatele producțiilor realizate de Bravo și echipa sa a fost răsplătită din plin. Potrivit ultimului bilanț depus la Finanțe de Bravo Production, compania a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de trei milioane de lei și un proifit de peste 2,2 milioane lei.

Bilanțul Bravo Production arată o creștere spectaculoasă față de anul 2020, când compania a avut o cifră de afaceri de două milioane de lei și un profit de 1,4 milioane de lei, cu puțin mai mult decât în 2019, când Bravo Production a raportat un profit de 1,3 milioane de lei, la o triplare a cifrei de afaceri față de 2018.

Se observă așadar, o creștere spectaculoasă în 2019 față de 2018 și în 2021 față de 2020. De altfel, anul 2021 a fost și anul în care Mircea Bravo au realizat și un film de comedie de lung metraj care va apărea în toamnă în cinematografe.

Au investit 300.000 de euro într-un film de lung metraj

„Mi-am băgat toți banii în visul meu”, este titlul postării de la început de an 2022 în care Mircea Bravo anunță lansarea filmului.

Cei doi asociați ai Bravo Production au anunțat că filmul a costat aproximativ 300.000 de euro, dar s-au arătat optimiști că vor scoate banii investiți și vor putea produce în continuare alte filme. „Va costa undeva la 300.000 de euro, bani pe care i-am făcut pe parcursul timpului. Eu sunt mulțumit că am reușit să finanțăm din banii noștri. Frica noastră era că dacă intrăm într-un parteneriat cu un sponsor o să fim nevoiți să facem compromisuri de calitate. Știind că ne-am băgat banii noștri, suntem mult mai liberi. Credem că o să fie cu succes”, a spus Cristi Iliușan.

„Cred că suntem cei mai scumpi din România”

Într-un interviu acordat unui vlogger din Republica Moldova, Mircea Bravo a vorbit și despre banii pe care îi produc filmulețele făcute de echipa sa.

„Noi am primit mai multe oferte să apărem în reclame pe TV. Am spus că o să apărem în momentul în care avem noi controlul pe producție. Noi putem câștiga din colaborare directă cu brandurile. Pe lângă asta, avem banii care vin din monetizarea de pe Youtube”, a explicat Mircea Bravo.

„Cred că suntem cei mai scumpi din România pentru că avem și cele mai bune rezultate. Noi facem producție, alții fac influensăreală”, a declarat Mircea Bravo, potrivit căruia o firmă căreia vrea să îi facă Mircea Bravo reclamă trebuie să plătească peste 10.000 de euro.

„În funcție de clientul care vine, putem să facem o ofertă. Clipurile cu echipă de filmare și actori și scenariu sunt mai mult de 10.000 de euro. Toată lumea vrea cu tanti Lenuța. Un astfel de clip poate să coste și peste 20.000 de euro”, a declarat Mircea Bravo în podcastul de pe canalul de Youtube „Galben”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un jandarm s-a trezit cu peste 1,6 milioane de lei în cont, în ziua de salariu. "Ce de bani! Într-o lună îți cumperi Lamborghini"
Un jandarm s-a trezit cu peste 1,6 milioane de lei în cont, în ziua de salariu. "Ce de bani! Într-o lună îți cumperi Lamborghini"
Sute de jandarmi de la o unitate din București nu și-au primit salariile în ziua plății din cauza unei erori. Surse din Jandarmerie au declarat că banii au fost direcționați către un...
Horoscop zilnic. Duminică, 14 aprilie. Zodia care va primi niște bani
Horoscop zilnic. Duminică, 14 aprilie. Zodia care va primi niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ai putea avea...
#mircea bravo, #vlogger, #bani, #incasari , #stiri media